Başkan Duruay şehit aileleriyle bir araya geldi

Başkan Duruay şehit aileleriyle bir araya geldi
ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesi Belediye Başkanı Fatih Duruay, şehit aileleri, gaziler ve yakınlarıyla bir araya geldi. Gölbaşı Belediyesi Atatürk...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Gölbaşı ilçesi Belediye Başkanı Fatih Duruay, şehit aileleri, gaziler ve yakınlarıyla bir araya geldi.

Gölbaşı Belediyesi Atatürk Sahil Parkında verilen kahvaltıya, Başkan Duruay ile şehit ve gazi yakınları, gaziler katıldı.

Duruay, misafirleriyle tek tek ilgilenerek isteklerini aldı.

Başkan Duruay, burada yaptığı konuşmada, vatan için şehit ve gazi olan evlatların aileleriyle bir araya gelmenin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyerek, şöyle devam etti:

"Sizler için ne yapsak azdır. Vatan için canlarını seve seve vermiş şehitlerimizin yakınları ve bu uğurda mücadele eden kahraman gazilerimizle bir arada olmaktan ve aynı ortamı paylaşmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Devletimizin ve ülkemizin bölünmez bütünlüğü, milletimizin refah ve huzur içinde yaşaması için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyor, şükranlarımı sunuyorum. Yine aynı mücadelede görev yapan kahraman gazilerimize aileleriyle birlikte uzun ömür ve mutluluklar diliyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.