Başkan Emre: Çalışan gazetecilerin bu anlamlı gününü kutluyorum

Başkan Emre: Çalışan gazetecilerin bu anlamlı gününü kutluyorum
Özel Selçuklu Analiz Koleji ve Surdem Analiz Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Derya Emre, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolasıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Özel Selçuklu Analiz Koleji ve Surdem Analiz Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Derya Emre, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolasıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, çalışan tüm basın emekçilerinin bu anlamlı gününü kutladı.

Gücünü kamuoyundan alan ve halkın haber alma hakkını kullanarak bizleri yaptığı haberle bilgilendiren Çalışan gazeteciler, önemli ve etkin bir denetim organı olarak demokrasinin temel unsurlarından biri olduğunu belirten Başkan Emre, ''Gazetecilik mesleği, kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak zor şartlar altında ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu gelişen olaylar karşısında aydınlatırken, diğer taraftan da vatandaşımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedir. Basının başta milli konular olmak üzere ülkemizle şehrimizdeki olumlu ve olumsuz gelişmeleri takip ederek, her meseleye yapıcı ve sağduyulu bir tavırla yaklaşması, millet şuurumuzun sağlamlığı ve demokrasimizin güçlenmesi açısından oldukça önemlidir. İnanıyorum ki, gazetecilerimiz sahip oldukları bu sorumluluk ile İlimizin ve Ülkemizin, ekonomik, sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamak için, olumlu rol üstlenmeye devam edecektir. Bu görevi yerine getirirken de Ahlaki ve hukuki kuralları doğrultusunda hareket ederek kamuoyunu bilgilendirirken, toplumun talep ve beklentilerini dile getirerek önemli bir sorumluluğu yerine getirmektedir. Bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nü kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.