Başkan Erkoyuncu: Sıkıntıya müsaade etmeyeceğiz

Başkan Erkoyuncu: Sıkıntıya müsaade etmeyeceğiz
PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Ramazan Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı.

PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu, Torku'nun güçlü bir gıda markası olmayı sürdüreceğini belirtti. Erkoyuncu, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajında, “Hem üreticilerimiz hem de tüketicilerimiz şunu bilmelidir ki Konya Şeker, 68 yılı aşan üretim gücü ile bu toprakların en köklü ve güçlü kurumlarından biridir. Önümüzdeki süreç özellikle gıda anlamında daha da büyüyeceğimiz bir süreç olacaktır. Bu aziz milletin güvendiği Torku, güçlü bir gıda markası olmayı sürdürecektir. Milletimizin güvenlerini hiçbir zaman boşa çıkarmayacak ve bu ülkede gıda arzında yaşanacak hiçbir sıkıntıya müsaade etmeyeceğiz. Bizim temennimiz ve çabamız bizim coğrafyamızın ve bizim milletimizin dünyanın en zengin, en müreffeh ülkesi ve milleti olması içindir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum