Başkan Karaca: Öğretmenlerin büyük emekleri vardır

Başkan Karaca: Öğretmenlerin büyük emekleri vardır
 Muhabir
Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Karaca Türkiye'nin muasır medeniyetler seviyesi üzerine çıkma yolunda ulaştığı mesafede, yurdun dört bir tarafında fedakârca görev yapan öğretmenlerin, gelecek nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir emeği olduğunu belirterek, "Öğretmenlerimizin verdiği bu emeklerin hakkını hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Öğretmenlik kutsal olduğu kadar kadim bir meslektir. Öğretmenlik mesleği günümüze kadar varlığını sürdürerek insanlığın en vazgeçilmez mesleği olmuştur'' ifadelerini kullandı.

ÖĞRETMENLERİMİZİN VERDİĞİ BU EMEKLERİN HAKKINI HİÇBİR ŞEKİLDE ÖDEYEMEYİZ

Başkan Karaca, ''Şüphesiz ki, bundan dolayı toplumun ve kültürün devamı, nesillerin yetiştirilmesi için oynadığı rol, öğretmenliği, mesleklerin içerisinde alternatifsiz kılmıştır. Aynı zamanda Öğretmenlik bir meslek olmasının yanında kişiye şahsiyet ve yön duygusu veren milli ve manevi değerleri kazandıran zihni ve ruhu biçimlendiren ve kutsiyeti olan bir iştir. Bundan dolayı medeniyetimizi inşa eden ve ihyasına katkı sağlayan nesilleri ilim, irfan, güzel ahlak ve bilgi ile donatarak yetiştiren öğretmenlerimize millet olarak ne kadar teşekkür etsek azdır. Ancak iktidar öğretmenlerimizi mesleki sorunlarıyla baş başa bırakarak, sahip çıkmamıştır. Umarız iktidar öğretmenlerimize sahip çıkarak, her türlü sorunlarını çözüme kavuşturarak, yeniden olması gereken itibarını kazandırır. Bu duygu ve düşüncelerle öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü en kalbi duygularla kutluyoruz” dedi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.