Başkan Kavuş: 'Berat Gece’si, kişisel değişim ve dönüşümümüz için eşsiz bir fırsattır'

Başkan Kavuş: 'Berat Gece’si, kişisel değişim ve dönüşümümüz için eşsiz bir fırsattır'
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Berat Gecesi münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Berat Gecesi’nin hata ve günahlardan beraat etmek, bireysel ve toplumsal değişim ve dönüşüme kapı aralamak için eşsiz bir fırsat sunduğunu ifade eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Bu mübarek gece vesilesiyle, milletimizin, ümmet coğrafyasının ve insanlığın tüm sıkıntılarından kurtulmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum” diye konuştu.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş Berat Gecesi ile ilgili yayımladığı mesajında ayrıca şu görüşlere yer verdi: “Yeni bir Berat Gece’sini daha idrak etmenin sevinç, huzur ve mutluluğunu ümmetçe yaşayacağız. Bizleri bu geceye ve müjdeye ulaştıran Rabb’ime sonsuz şükürler olsun. Berat gecesi, af, mağfiret, arınma ve kurtuluş gecesidir ancak affedilme arzusunun yanında affedici olmayı, bağışlanma dileğinin yanında bağışlayabilme şuurunu da kazandıran müstesna bir zaman dilimidir. Kulluk bilinci ile Müslümanlara, hata, suç, ve yanlışlardan kurtulmayı ve günahlardan arınmayı öğretir. Kişisel ve toplumsal anlamda değişim ve dönüşümümüz için eşsiz bir fırsat ve yüreklerimizi ferahlatan bir müjdedir. Berat, Ramazan ayına bizi hazırlayan bir zaman dilimi ve bizleri taat ve itaatta Rabb’imizle yeniden buluşturan bir nurdur.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta aziz milletimiz olmak üzere, tüm ümmet coğrafyasının Berat Gece’sini tebrik ediyor, insanlığın tüm dert ve sıkıntılarından kurtulmasını Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.