Başkan Kavuş esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor

Başkan Kavuş esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam ediyor
 Editör
Başkan Kavuş, . Beyşehir Caddesi ve Dere Mahallesi’nde hemşerileriyle bir araya geldi.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, saha çalışmalarında temposunu iyiden iyiye artırdı. Gün boyu, Beyşehir Caddesi ile NEÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Meram yerleşkesi çevresinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren ve hemşerileriyle bir araya gelen Başkan Mustafa Kavuş, iftarı da Meram Dere Kur’an Kursu’nda öğrenciler ve hocalarıyla birlikte yaptı. AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, meclis üyesi adayları, AK Parti ilçe teşkilatı yöneticilerinin de katıldığı iftar ve ziyaretler, Dere Dumanas Camii’nde kılınan teravih sonrasında gerçekleşen hemşeri buluşması ile son buldu.

meram-belediyesi-4.jpg

“HİZMETLERİN BEREKETİNİ ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE DE EN GÜZEL ŞEKİLDE YAŞAYACAK”

Meram Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, seçim çalışmaları hakkında yaptığı değerlendirmede şu görüşlere yer verdi; “Seçime sayılı günler kala AK Parti Meram İlçe Başkanımız Mustafa Dolular ile kadın ve gençlik kolları üyelerimiz, meclis üyelerimiz, meclis üyesi adaylarımız ve teşkilat mensuplarımızla birlikte yürüttüğümüz saha çalışmalarımız çok yüksek bir tempoda devam ediyor. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde elini sıktığımız her vatandaşımızdan güç alıyor, duasını aldığımız her hemşerimiz sayesinde çalışmalarımız ve zamanımız bereketleniyor. İnşallah Meram önümüzdeki dönemde de bu bereketi sonuna kadar yaşayacak.”

meram-belediyesi-3.jpg

"HER MAHALLE ÖNEMLİ YATIRIMLAR KAZANDI”

2019-2024 hizmet dönemi içinde ilçenin her mahallesinin önemli yatırımlar aldığını kaydeden Başkan Kavuş, Dere Mahallesi ziyareti ile ilgili de şu açıklamalarda bulundu; “Dere Mahallemiz bu yatırımlar noktasında biraz daha şanslıydı. Yeni yüzüyle hizmet vermeye başlayan bir sosyal tesis ile turizm destinasyonumuzun Lavanta Bahçesi ve Kızlar Kayası gibi iki önemli noktasını kazandı Dere Mahallesi. Havasıyla, suyuyla, insanıyla, doğallığıyla eşsiz güzellikteki Meram’ın en güzel mahallelerinden biri olan Dere Mahallesi’ni öne çıkaran Kızlar Kayası Düzenlemesi ve Lavanta Bahçesi hem Konyalılar hem de dışarıdan gelen misafirlerimiz tarafından çok beğenildi. Dere Sosyal Tesisi de mahalle halkının hayatına dokundu. İnşallah önümüzdeki dönem mahallemizin gördüğü ilginin ve değerinin daha da arttığı bir dönem olacak.”

meram-belediyesi-9.jpg

Kendisi de hafız olan Mustafa Kavuş, Meram Dere Kur’an Kursu’nda eğiyim gören yarının hafızlarıyla iftar yaptı

meram-belediyesi-6.jpg

Güncel Gelişmelerden Anında Haberdar Olmak İçin Aşağıdaki Linki Tıklayarak Whatsapp Grubumuza Dahil Olabilirsiniz Https://chat.whatsapp.com/emhe2a1a0eschu9ysiriyr

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.