Başkan Kavuş; “Geleceğimiz öğretmenlerimizin ellerinde şekillenecektir”

Başkan Kavuş; “Geleceğimiz öğretmenlerimizin ellerinde şekillenecektir”
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Öğretmenliğin bilgi ve irfanla sadece çocuklarımızı ve gençlerimizi değil tüm ülkemizi geleceğe hazırlama mesleği olduğuna vurgu yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, müreffeh yarınlara ulaşma hedefimizde en önemli rolü üstlenen tüm öğretmenlerimizin gününü en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

Başkan Mustafa Kavuş, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla yayımladığı mesajında ayrıca şu görüşlere yer verdi: “Geleceğin büyük ve müreffeh Meram’ı, Konya’sı, Türkiye’si öğretmenlerimizin ellerinde şekillenmektedir. Geleceğimizin onların azimleri, gayretleri ve fedakarlıkları sayesinde çok daha aydınlık olacağından hiçbirimizin en ufak bir şüphesi yoktur.

Onların eğitim süreçlerinde yanlarında olabilmek adına biz de belediye olarak sorumluluk alıyor, onlara huzurlu, sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı sunmayı kendimize vazife addediyoruz. Bugüne kadar bu yönde pek çok adım attık, atmaya da devam ediyoruz. Çünkü onlara verdiğimiz her desteğin bizlere güçlü, modern ve gelişmiş bir Meram olarak geri döneceğinin bilincindeyiz.

Bugün vesilesi ile başta kendi öğretmenlerim olmak üzere tüm öğretmenlerimizin gününü en kalbi duygularımla kutluyor, görevi başında şehit olmuş eğitimcilerimiz olmak üzere, ahirete irtihal eden tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Emekli öğretmenlerimize de sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler niyaz ediyor, hepsinin ellerinden saygıyla öpüyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.