Başkan Kavuş: Her zaman hemşehrilerimizle iç içe olduk

Başkan Kavuş: Her zaman hemşehrilerimizle iç içe olduk
 Editör
Sahibata Mahallesi ve Furgan Dede Caddesi’nde bulunan esnafları ve vatandaşları ziyaret eden Başkan Kavuş, " Sadece seçim zamanları değil her zaman hemşehrilerimizle iç içeyiz” dedi.

Meram Belediye Başkanlığı için AK Parti’den ikinci kez aday gösterilerek bir ilke imza atan Başkan Mustafa Kavuş, Sahibata Mahallesi ve Furgan Dede Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi. Hemşehrileri tarafından oldukça sıcak karşılanan Başkan Kavuş, “Biz her zaman hemşehrilerimizle iç içe olduk. Bugün hemşehrilerimiz bizi ilgi ve sevgiyle karşılıyorsa sebebi budur” diye konuştu.

baskan-kavus-ziyaret-3.jpg

Meram Belediye Başkanlığı için AK Parti’den ikinci kez aday gösterilerek bir ilke imza atan Başkan Mustafa Kavuş, saha çalışmalarına hız verdi. Başkan Kavuş, Sahibata Mahallesi ve Furgan Dede Caddesi’nde bulunan esnaflarla bir araya geldi, vatandaşlarla hasbihal etti. Başkan Kavuş’a ziyaretlerinde Meram Belediyesi Meclis Üyeleri, AK Parti Meram İlçe Teşkilatı ve İlçe Gençlik Yönetim Kurulu üyeleride eşlik etti. Vatandaşlar ve esnaflar tarafından sıcak karışlanan Başkan Kavuş, kahvehaneler, çay ocakları ve taksi duraklarında hemşehrileriyle sohbet ederek yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

baskan-kavus-ziyaret-4.jpg

"YAPTIĞIMIZ ZİYARETLER SEÇİM ZİYARETLERİ DEĞİL RUTİN HİZMET"

Görev süresi boyunca ilçenin gelişimi adına hemşehrileriyle istişare etmekten bir an olsun geri durmadığını hatırlatan Başkan Mustafa Kavuş, ziyaretleri hakkında yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Çerçevesini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği AK Parti’nin siyaset, hizmet ve belediyecilik anlayışı gereği biz, sadece seçim zamanlarında değil her an vatandaşlarımızla biriz, beraberiz, iç içeyiz. Biz bu düsturu yaklaşık beş yıldır devam ettiriyoruz. Cumhur İttifakı bu milletin kendisidir. Kendi arasında ve milletle etle tırnak gibi olmuştur. Biz bu ittifakın bir parçası olarak ilçemizi şeffaf bir yönetim anlayışıyla, ortak akılla ve istişarelerle yönetiyoruz. Meram bu anlayışın çok faydasını gördü, bu sayede hizmetlerde önemli mesafeler katetti. İşte bu anlayışımız ve bu anlayışımızın Meram’a kazandırdığı icraatlar sayesinde bugün yaptığımız ziyaretlerimizde hemşehrilerimiz bizleri çok sıcak karşıladı, adeta bağrına bastı. Bunun sebebi de biz hep sahadaydık, sahadan hiç ayrı kalmadık, tempomuzu asla düşürmedik. Yaptığımız ziyaretler seçim ziyaretleri değil rutin hizmet, istişare ve hasbihal ziyaretlerimizdir. Allah bizleri hemşehrilerimizle hep güzel günlerde buluştursun.”

baskan-kavus-ziyaret-8.jpg

baskan-kavus-ziyaret-1.jpg

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.