Başkan Kavuş: İlçemi ve belediye hizmetlerini hep yukarı taşımaya çalıştım

Başkan Kavuş: İlçemi ve belediye hizmetlerini hep yukarı taşımaya çalıştım
AK Parti Meram İlçe Teşkilatı ile bir araya gelen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, " İlçemi ve belediye hizmetlerini hep yukarı taşımaya çalıştım. Meram’ın imkanlarından dolayı hiç şikayet etmeden çözüm odaklı hareket ettim" dedi.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Meram İlçe Teşkilatı ile bir araya geldi. Geçmiş dönem yapılan hizmetlerin değerlendirmesinin yapıldığı buluşmada gündem yerel seçimler oldu. AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, aday adaylık sürecinde Meram’ın tarihi bir dönem yaşadığını ifade ederken Başkan Mustafa Kavuş da ilçenin yakaladığı başarı grafiğinin sonuçlarının seçimlerde en güzel şekilde alınacağını ifade etti.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Meram İlçe Teşkilatı ve Meram Belediyesi Meclis Üyeleri ile bir araya geldi. Meram Belediyesi Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmaya AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Yurdaışık, AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı Melih Sefa Danışık, teşkilat yönetim kurulu üyeleri, mahalle başkanları ve belediye meclis üyeleri katıldı.

meram-baskan-kavus-4.jpg

BAŞKAN DOLULAR: MERAM İÇİN BİR BAŞVURU YAŞANMADI

Konuşmasına buluşmaya vesile olduğu için Başkan Mustafa Kavuş’a teşekkür ederek başlayan AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, partide belediye başkanlığı aday adaylığı sürecinin tamamlandığını hatırlatarak Meram’ın bu süreç sonunda tarihi bir dönem yaşadığını belirtti. Başkan Mustafa Kavuş ile birlikte Meram’ın bereketli bir dönem yaşadığını ifade eden Başkan Mustafa Dolular, “Bu dönemde çok güzel işlere, icraatlara imza atıldı. Özveri ve gayretle pek çok yatırım hayata geçirildi. Tamamlanan aday adaylığı sürecinde önceki seçimlerin aksine Meram için bir başvuru yaşanmadı. Bu, Başkan Kavuş’un yakaladığı başarının bir sonucudur. Bunda sizlerin de büyük emeği var. Hep birlikte mücadele verdik, hep birlikte başarıyı yakaladık. Bundan sonra da daha güçlü ve daha yoğun çalışarak, seçimlerde vatandaşlarımızın daha fazla teveccühünü kazanacağız. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin” diye konuştu.

meram-baskan-kavus-6.jpg

BAŞKAN KAVUŞ: İNSANIMIZIN MEMNUNEYİTİNİ YAKALAMANIN HUZURU İÇİNDEYİM

Meram’a hizmet için yola çıktığı günden bu yana kendini ve ekibini hiç yalnız bırakmayan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederek sözlerine başlayan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bu birliktelikten en fazla kazananın daima Meram ve Meramlı olduğuna vurgu yaptı. Modern ve müreffeh bir Meram için tüm sebepleri işlemeye gayret ettiklerini belirten Başkan Mustafa Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Biz, teşkilatımızla, meclis üyelerimizle bir saatin çarkları gibi çalıştık. Birbirini tamamlayan ve biri olmasa diğer çarkların dönmeyeceği bir saat gibi. Çünkü hiçbir başarı tek başına yakalanamaz. Belediyecilikte sağlam bir ekibin ve inanmış gayretli bir teşkilatın olmadan başarıyı yakalayabilmen imkansızdır. İlçemi ve belediye hizmetlerini hep yukarı taşımaya çalıştım. Meram’ın imkanlarından dolayı hiç şikayet etmeden çözüm odaklı hareket ettim. Ve nihayetinde de bugün geldiğimiz noktada insanımızın memnuneyitini yakalamanın huzuru içindeyim. Hep birlikte inandık ve başardık. Sizlerin bize olan güvenini boşa çıkarmadık, yüzünüzü ağarttık. Bunun semeresini de inşallah yerel seçimlerde bir kez daha alacağız. Meram bugün çok iyi bir noktaya geldi ve inşallah birlikte yürüyeceğimiz daha çok yol var.”

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.