Başkan Kavuş: 'İyi ki sizlerle bu güzel şehre hizmet ediyorum'

Başkan Kavuş: 'İyi ki sizlerle bu güzel şehre hizmet ediyorum'
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, belediyede görev yapan personel ve aileleriyle iftar programında buluştu.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, belediyede görev yapan personel ve aileleriyle iftar programında buluştu. Meram Belediyesi’nde, aile hukuku içerisinde koordineli bir çalışma gerçekleştirildiğini belirten Başkan Kavuş, “iyi ki sizlerle bu güzel şehre hizmet ediyorum” diye konuştu.

Meram Belediyesi ailesi iftar programında biraraya geldi. İftara; eşi Feyza Kavuş ve çocukları ile birlikte katılan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un yanı sıra, aileleriyle birlikte belediye başkan yardımcıları, encümen üyeleri, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı. Başkan Mustafa Kavuş iftar öncesi kurulan sofraları tek tek dolaşarak ailelerle sohbet etti.

meram-ailesi-6.jpg

BAŞKAN KAVUŞ; “AİLE HUKUKU İÇİNDE MERAM’A HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYUYORUM”

İftar öncesinde çalışma arkadaşlarına hitap eden Başkan Mustafa Kavuş, iki yıl aradan sonra yeniden iftar sofrasında buluşmuş olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Önceki yıllarda salgından dolayı bir araya gelemediklerini hatırlatan Başkan Mustafa Kavuş, “Ramazan ayı boyunca yoğun programlarımızdan dolayı ailemizle iftar sofrasında çok fazla biraraya gelemedik. Ben bugün de mesai arkadaşlarımızla buluşmamızı ailemle oturduğum iftar sofrası olarak görüyorum. Meram Belediyesi ailesi çok büyük ve güçlü bir ailedir. İyi ki sizlerle birlikteyim, iyi ki sizlerle bu güzel şehre hizmet ediyorum. Sizlerle başkan personel ilişkisinden ziyade aile ilişkimiz ve hukukumuz var. Birliğimiz daim olsun” diye konuştu.

meram-ailesi-4.jpg

meram-ailesi-2.jpg

BAŞKAN KAVUŞ; “BAŞARIDA HER BİR ARKADAŞIMIN ALIN TERİ VAR ”

Her bir çalışanın kendisi ve Meram için değerli olduğunu kaydeden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, ekibinin her geçen gün daha da güçlendiğini belirterek “Yaklaşık 1500 kişinin ahenk içerisinde çalıştığı bir kurumuz. Şunun herkes farkında ki; Meram Belediyesi personeli dürüsttür, çalışkandır, işyerini kendi işi gibi görüp sabahları işine koşarak gelir. Üç yıl içinde Meram’da böylesi güzel bir ortam oluştu. Oy versin vermesin herkesin takdirini topladık. Başarıda her bir arkadaşımın emeği ve alın teri var. Tüm bunlar için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

meram-ailesi-8.jpg

meram-ailesi-7.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.