Başkan Kavuş: Kadınlarımız yılın her günü başımızın tacıdır

Başkan Kavuş: Kadınlarımız yılın her günü başımızın tacıdır
Yaşamımızı farklı kılan kadınların yılın bir ya da birkaç günü değil her gün değerli olduğuna vurgu yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili olarak yayımladığı mesajında şu görüşlere yer verdi: “Annelerimiz, yol arkadaşlarımız, kızlarımız… Sıfatları ne olursa olsun hayatı güzelleştiren ve yaşanabilir kılan dünyanın en güzel renkleridir her biri. Kadınlara ithaf edilen pek çok özel günün arasında en önemlilerinden biri de 8 Mart Dünya Kadınlar Günüdür. Ama her özel günde altını çizdiğimiz şu gerçeği bir kez daha hatırlatmakta yarar var; ‘Yaşamımızı farklı kılan kadınlar sadece bu günlerde değil, her gün başımızın tacıdır.’ Dünya yalnız ve yalnız onların verdikleri emek ve ihlamla bu kadar güzel bir yer. Bu sebeple kadına sevgi ve saygı, inançlarımızın, değerlerimizin, gelenek-göreneklerimizin, tarihimizin, bugünkü sosyal hayatımızın temel dinamiğidir. Kadın, bizim geleneklerimizde hayatın her alanında en ön saflarda yer alan bir kahramandır. Bu kahramanlar bugün de verdiği mücadele ve yakaladıkları başarılarıyla örnekliklerini sürdürmektedir. Hayatın her alanında etkin rolünü başarıyla sürdürmektedir. Bütün bunlar için kadınlarımızla ne kadar gurur duysak azdır.

Canlarından çok sevdikleri çocuklarını, eşlerini, babalarını, kardeşlerini vatan uğruna toprağa veren kadınlarımız başta olmak üzere emeğiyle üretime değer katan, annelik vazifesini en güzel şekilde ifa ederek yeni bir gelecek inşa eden tüm kadınlarımızın gününü en içten duygularımla kutluyor, her birini saygıyla selamlıyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.