Başkan Kavuş öğrencilere karne hediyesi verdi

Başkan Kavuş öğrencilere karne hediyesi verdi
 Editör
Başkan Kavuş Mehmet Kadir Özgüzar İlkokulu öğrencilerinin karne günü heyecanına ortak olsu. Tatilde okumaları için “Kelime Oyunu” isimli akıl ve zeka oyunu hediye etti.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Mehmet Kadir Özgüzar İlkokulu öğrencilerinin 2023-2024 eğitim öğretim yılı ara karne heyecanlarına ortak oldu. Karne dağıtımında Başkan Kavuş’a Meram İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ayşe Kalay ve Ahmet Kocagöz de eşlik etti. Okul Müdürü Zeki Turhan, Başkan Mustafa Kavuş’a okulu gezdirerek, bilgi verdi. Karne dağıtımı öncesinde okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Başkan Kavuş, onlarla bir süre sohbet etti.

11-2.jpg

ÖĞRENCİLERLE SOHBET ETTİ

Öğretmenlerle sohbet ve karşılıklı görüş alışverişinin ardından sınıflara geçen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, öğrencilerin karnelerini dağıttı. Tüm öğrencilerle tek tek sohbet eden ve karnelerinde başarılı olan öğrencileri tebrik eden Başkan Kavuş, tatil dönemini en faydalı şekilde geçirmelerinin yanı sıra bol bol dinlenmeleri, kitap okumaları için onlara tavsiyelerde bulundu. Öğrencilere karne hediyesi olarak “Kelime Oyunu” isimli akıl ve zeka oyunu hediye eden Başkan Kavuş, sınıf öğretmenlerine de geleceğin mimarı çocukların yetişmesinde gösterdikleri fedekarlık için teşekkür etti. Başkan Kavuş, okulda öğrenim gören özel öğrencilerin de karnelerini ve okuma belgelerini dağıttı. Burada öğrenim gören özel çocuklarla özel olarak ilgilenen Başkan Kavuş, çocuklar ve eğitimcileriyle bir süre sohbet etti. Başkan Kavuş ziyaretini, hazırlanan platformda özel çocuklarla çektirdiği hatıra fotoğrafıyla tamamladı.

2-13.jpg

3-12.jpg

BAŞKAN KAVUŞ: TATİL EKSİKLERİNİ TAMAMLAMAK İÇİN BİR FIRSATTIR

Öğrencilerin dönem boyunca emek sarf ederek iyi bir tatili hak ettiklerinin altını çizen Başkan Kavuş, ara dönem tatiline girilmesi sebebiyle yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Verilen karnelerle çocuklarımız, 15 günlük ara tatil dönemine girdiler. Bol bol dinlenip oyunlar oynayacaklar. Tatil dönemi, kendini geliştirmek, eksiklerini tamamlamak, geleceğe daha iyi hazırlanmak adına aynı zamanda bir fırsattır. Eminim onlar bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceklerdir. Anne babalar da bu süreçte onlara destek verecekler. Bugün atılan her küçük adım, kazandırılan en ufak alışkanlık onların geleceğini şekillendirecektir. İnşallah bu ara tatilden ikinci döneme yeniden motive olmuş, enerji toplamış bir şekilde geri dönecekler. Bu çerçevede en büyük teşekkürümüz de öğretmenlerimiz için. Büyük emek ve fedakarlıklarla çocuklarımızı yetiştiriyor, geleceğe hazırlıyorlar. Hepsine ayrı ayrı şükranlarımı sunuyor, yaptıkları büyük vazife için her birine teşekkür ediyorum.

10-2.jpg

5-9.jpg

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.