Başkan Kavuş, patlamanın olduğu bölgede

Başkan Kavuş, patlamanın olduğu bölgede
Konya'daki Nişantaş mahllesinde meydana gelen patlama ile ilgili olay yerine gelen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş açıklama yaptı.

Konya'daki Nişantaş mahllesinde meydana gelen patlama ile ilgili olay yerine gelen Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş açıklama yaptı. Alınan bilgiye göre, merkez Selçuklu ilçesi Nişantaşı Mahallesi Makami Sokak'taki iş yerinde henüz belirlenemeyen nedenle patlama oldu. Bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Patlama sonrası fenalaşan iki kişiye sağlık ekibince müdahalede bulunuldu. Patlama nedeniyle iş yerlerinde hasar oluştu.

kavus.jpg

ÖLÜ VE YARALI YOK

Ölü ve yaralının bulunmadığını ancak patlamanın şiddeti ile çok sayıda iş yerinde hasar meydana geldiğini açıklayan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, "Patlamanın meydana geldiği binanın elektrik ve doğal gaz vanalarını tedbir amaçlı kapatıldı. Şu anda ölü veya yaralı gözükmüyor. İnşallah olmaz. Binanın içi boşaltılıyor. Halen ne olduğu tam anlaşılamadı ama doğal gaz kaynaklı bir sıkışma ve patlama olduğu düşünülüyor. Yüksek basınçlı, tozu dumana katan bir patlama oldu. Ateşli veya alevli bir patlama değil. Yangın tehlikesi şu anda görülmüyor. Gerekli tedbirler alındı. Binanın üst katlarında bir hasar görünmüyor ancak yandaki ve çevredeki iş yerlerinin camları patladı" dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.