Başkan Kavuş: Ziyaretlerimiz Meram’ın geleceğini şekillendirecek politikalara zemin hazırlıyor

Başkan Kavuş: Ziyaretlerimiz Meram’ın geleceğini şekillendirecek politikalara zemin hazırlıyor
 Editör
Esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdüren Başkan Kavuş, Melikşah Pazarı, Sivaslı Ali Kemal, Muhlis Koner, Feritpaşa caddelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerini aralıksız sürdüren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un bu kez durakları Melikşah Pazarı, Sivaslı Ali Kemal, Muhlis Koner ve Feritpaşa caddeleri oldu. Ziyaret ettiği iş yerlerinde esnaflara hayırlı ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Kavuş, karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti. Ziyaretlerde Başkan Kavuş’u sıcak bir şekilde karşılayan esnaflar ve vatandaşlar, Meram Belediyesinin çalışmalarından ve taleplere gösterdiği hassasiyetlerden dolayı teşekkür ettiler.

BAŞKAN KAVUŞ: BU DÖNEMDE BİRLİKTELİĞE DAHA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, gerçekleştirdiği ziyaretler ile ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Biz beş yıldır sahada vatandaşlarımızla birlikteyiz ama son dönemde bu birlikteliğe daha fazla önem veriyor, sürekli onlarla yeni istişareler için zemin oluşturuyoruz. İlçemizdeki gelişmeleri, hizmetlerimizi ve projelerimizi esnaflarımız ve vatandaşlarımızla paylaşıyor, taleplerini dinliyor, hasbihal ediyor, hal hatır soruyoruz. Melikşah Pazarı, Sivaslı Ali Kemal, Muhlis Koner ve Feritpaşa caddelerinde gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimiz de bu kapsamda yeni dönemi şekillendirecek ziyaretlerden biri. Bu ziyaretlerimizde bizi en çok sevindiren hemşehrilerimizin her zaman olduğu gibi bizleri yine sıcak ve samimi karşılamaları oldu. Her birine şükranlarımı sunuyor, ilçemizin gelişiminde en önemli aktörlerden biri olan ve ekonomimizin bel kemiğini oluşturan esnaflarımıza da özellikle teşekkür ediyorum. Bu katkılarına biz de onlara hizmet ederek teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki dönemde de etmeye devam edeceğiz inşallah.”

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.