Başkan Kavuş’tan gençleri sevindiren hediye

Başkan Kavuş’tan gençleri sevindiren hediye
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram Fen Lisesi'nde yatılı öğrenim gören öğrencilerle iftarda buluştu.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram Fen Lisesi'nde yatılı öğrenim gören öğrencilerle iftarda buluştu. İftar sonrası Başkan Kavuş gençlere 4 GB internet paketi hediye etti. Kavuş, teravih sonrası ise İlçe Başkanı Mustafa Dolular ile birlikte Alpaslan Mahallesi sakinleriyle Emekli Lokalinde bir araya gelerek sohbet etti.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, iftarda Meram Fen Lisesi’nde yatılı eğitim gören öğrencilerin misafiri oldu. Okulun yemekhanesinde öğrencilerle iftarını açan Başkan Kavuş’un lise öğrencisi gençlere bir de hediyesi vardı. Başkan Kavuş, Meram Belediyesi olarak, eğitimlerine katkı sunmak amacıyla gençlere 4 GB internet paketi dağıttı.

meram-1.jpg

BAŞKAN KAVUŞ; “GELECEĞİN İNŞASINDA ÖNEMLİ ROLLER ÜSTLENECEKSİNİZ”

Meram Fen Lisesi’nin, Türkiye’nin en önemli ve değerli okullarından biri olduğuna vurgu yapan Başkan Kavuş, öğrencilere yönelik yaptığı konuşmada, “Sizler, hedefini belirlemiş akıllı gençlersiniz. Büyük çoğunluğunuz Türkiye’nin en saygın üniversitelerinde okuyacaksınız. Geleceğin inşasında önemli roller üstleneceksiniz. Bunun için ailelerinizi bırakıp gelerek fedakarlıkta bulunuyorsunuz. Ve bu fedakarlığı sadece kendiniz için değil, aileniz ve ülkeniz için yapıyorsunuz. Bu bizler için çok değerli. Duaların en çok kabul olduğu zamanlardan biri olan iftar vaktinde, sizlerin anne babasına ve ülkesine hayırlı birer evlat olmanız için dua ediyorum ” şeklinde açıklamalarda bulundu.

meram-3.jpg

meram-11.jpg

MERAM GENÇLERİNE İNTERNET HEDİYESİ

Çocuklar ve gençlerle bir araya gelmenin kendileri için büyük mutluluk olduğunu ifade eden Başkan Kavuş, “Bu mutluluğu kelimelerde bırakmıyor icraatlara da dönüştürüyoruz. MEGA Projemiz kapsamında lise gençliğimiz için E-Spor, Youtube Akademi ve Dijital Tasarım Atölyesi çalışmalarımız başlayacak. Gençlerimizin dijital dünyayı faydalı kullanmalarını sağlamak amacıyla başlatacağımız bu projelere konuya ilgi duyan genç arkadaşlarımızı bekliyoruz. Ayrıca bugün eğitiminiz için belki de en çok ihtiyacınız olan internet paketi hediye edeceğiz. Güle güle kullanmanızı diliyorum. Hediye internet paketi dağıtımlarımızı genç kardeşlerimizle bir araya gelmeye devam ettikçe de sürdüreceğiz. bundan sonra da devam edecek” şeklinde konuştu.

meram-9.jpg

MUSTAFA KOCA’DAN BAŞKAN KAVUŞ’A TEŞEKKÜR

Başkan Mustafa Kavuş’un ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getiren Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca da, “Başkan Kavuş, bu ziyaretiyle de bizleri ve çocuklarımızı çok mutlu etti. Onur verdiler, kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Bu mübarek anlarda çocuklarımızın iyi bir geleceklerinin olması ve aileleriyle birlikte gönüllerince güzel hayırlı bir hayat yaşamaları için Cenab-ı Hakk’a dua ediyorum” diye konuştu.

KAVUŞ, ALPASLAN MAHALLESİ SAKİNLERİYLE HASBİHAL ETTİ

Başkan Kavuş, öğrencilerle birlikte yaptığı iftarın ardından Teravih Namazı’nı AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ile birlikte Alpaslan Mahallesi Sultan Alpaslan Camii’nde kıldı. Namazın ardından teravihten çıkan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mustafa Kavuş, buradan da Alpaslan Emekliler Lokali’ne geçti. Başkan Kavuş ve Başkan Dolular, gece geç saatlere kadar vatandaşlarla hasbihal ettiler.

meram-6.jpg

meram-10.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.