Başkan Kavuş’tan Meramlılara mesaj var

Başkan Kavuş’tan Meramlılara mesaj var
 Editör
AK Parti’den Meram Belediyesi için yeniden başkan adayı seçilen Mustafa Kavuş, Meramlılara hitaben yaptığı açıklamada, geride kalan 5 yıllık süreci kısaca değerlendirerek yeni döneme ilişkin mesajlar verdi

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde Meram Belediye Başkanlığı için AK Parti’den yeniden aday gösterilen Başkan Mustafa Kavuş, kendisine teveccüh gösteren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, AK Parti Genel Merkez Yöneticilerine, milletvekillerine, AK Parti Konya İl Başkanlığına, AK Parti Meram ilçe Teşkilatına ve tüm hemşerilerine teşekkür etti.

MERAM’DA İLK KEZ BİR İSİM İKİNCİ DEFA ADAY GÖSTERİLDİ

Meram’da 20 yıllık AK Parti Belediyeciliği süreci boyunca ilk kez bir ismin ikinci dönem için aday gösterildiğini hatırlatan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Hizmet ve gönül belediyeciliğinin mimarı, liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği bu karar, son beş yıldır tevazu, samimiyet ve gayret ile Meram’a verdiğimiz hizmetlerin takdir görmesi anlamı taşımaktadır. Ki milletine hizmeti kendine şiar edinmiş biri için bu mutlulukların en büyüğüdür” dedi.

‘MERAM’A BİRLİKTE ALTIN ÇAĞINI YAŞATTIK’

Mustafa Kavuş, “2019 yılında yola çıktığımızda, ‘Bizim Meram’ dedik ‘birlikte yönetim anlayışı’ dedik. ‘Kapımız hep açık kalacak’ ‘Her gün hemşehrilerimizin olacak’ dedik. Beş yıl da bundan en küçük taviz vermedik. Hemşehrilerimizle birlikte ortak akıl ve ortak karar anlayışıyla ilçemizi yönettik. ‘Beni hep çalışırken, koştururken göreceksiniz’ demiştik. Öyle de oldu, bir an olsun durmadık. Bizim için hizmette ne bir sınır oldu ne de dur durak. Belediyemizin sorumluluk alanı dışındaki işlerde bile kamu kurumları, meslek odaları ve STK’lar ile uyum içerisinde çalışarak hemşehrilerimizin taleplerinin çözümü için çaba sarfettik. İmardan ulaşıma, temizlikten yeşile, kentsel dönüşümden sosyal hayata kadar her yönden büyük ve önemli adımlar attık. ‘Tevazu, Samimiyet ve Gayretle Meram’da Gönül Belediyeciliği’ni tesis ettik. Meram, belediye hizmetlerinin yanı sıra kamu yatırımlarıyla da altın çağını yaşadı” dedi.

MERAM’IN ‘BİZİM MUSTAFA’SI…

Meramlıların kendisini ‘Bizim Mustafa’ diyerek bağrına bastığını ve her zaman yanlarında olduğunu dile getiren Meram Belediye Başkanı ve yeni dönem Başkan Adayı Mustafa Kavuş, “En büyük desteği onlardan gördük. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte son yirmi yıllık AK Belediyecilik döneminde Meram için önemli adımlar atan tüm önceki dönem belediye başkanlarımıza ilçem, kurumum ve şahsım adına da bu vesile ile bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

31 Mart’tan yine alnımızın akıyla çıkacağız inşallah. 20 yıllık AK Parti belediyeciliği döneminde Meram’da ikinci dönem belediye başkanlığı yapmak hemşehrilerimizin de desteğiyle inşallah bizlere nasip olacak. Ancak, kaç dönem belediye başkanlığı yaptığımızdan ziyade hayırla yad edilip dua almanın daha önemli olduğunun bilincindeyiz.

Hemşerilerimin şunu çok iyi bilmesini isterim ki; biz onlarla birlikte bu güzel ilçeyi daha ileriye taşıma azim ve kararlılığını göstermeye devam edeceğiz. Meram, ‘Türkiye Yüzyılı’na katkı vermeye, hatta aktörlerinden biri olarak geleceğe güvenle bakmaya ve çok daha güçlü hazırlanmaya devam edecek” ifadelerini kullandı.

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.