Başkan Kılca: İlçemizin modern yatırımlara kavuşmasının temelinde vatandaşla aramazıdaki bağ var

Başkan Kılca: İlçemizin modern yatırımlara kavuşmasının temelinde vatandaşla aramazıdaki bağ var
Cuma Buluşmaları kapsamında Çakmak Camii’ndeki Cuma namazının ardından mahalle sakinleri ve esnaflarla bir araya gelen Başkan Kılca, "İlçemizin modern yatırımlara kavuşmasının temelinde vatandaşla aramazıdaki bağ var" dedi.

Karatay’da Cuma Buluşmaları geleneğini sürdüren Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca; AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay Belediye Başkan Yardımcıları, Karatay Belediyesi Meclisi Üyeleri ve AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı mensuplarıyla birlikte Fevzi Çakmak Mahallesi’ni ziyaret etti.

Galericiler Sitesi içerisindeki Çakmak Camii’nde kılınan Cuma Namazı’nın ardından vatandaşlarla buluşan Başkan Hasan Kılca ve İlçe Başkanı Mehmet Genç, mahalle sakinleri ve esnafla istişare edip, vatandaşın talep ve beklentilerini dinledi.

karatay-cuma-bulusmalari-1.jpg

KARATAY’DAKİ DEĞİŞİMDE HEMŞEHRİLERİMİZLE ARAMIZDAKİ GÜÇLÜ BAĞ VAR

Karatay’da yaşanan büyük değişimin temelinde vatandaşlarla aralarındaki güçlü bağ ile sağlam diyaloğun olduğunu söyleyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, istişarenin de önemine vurgu yaptı.

Başkan Hasan Kılca; “Cuma Buluşmalarımız, tüm bir araya gelişlerimizin arasında çok özel bir yere sahip. Hem hemşehrilerimizin Cuma günlerini tebrik ediyor hem de sıcak ve samimi bir etkileşim içinde oluyoruz. Bu buluşmalar sonuçları itibariyle de bizler için büyük yararlar sağlıyor. İstişareye önem veriyoruz, karşılıklı fikir alış verişleri, düşünce paylaşımları bizim için önemlidir. Çözüm odaklı çalışan, katılımcı belediyeciliği her zaman ön planda tutan bir belediye olarak, muhtarlarımızın, esnaflarımızın ve mahalle sakinlerimizin talep ve isteklerinden aldığımız güçle birlikte, mahallelerimizin prestij seviyesini artıran yeni yatırımlarımızı teker teker gerçeğe dönüşüyoruz. İlçemizin birbirinden değerli eserlere ve modern yatırımlara kavuşmasının temelinde hemşehrilerimizle aramızdaki bu sağlam diyalog, birlik, beraberlik ve kardeşlik var. Çünkü bizler vatandaşlarımızın refahı, huzuru ve mutluluğu için 7/24 çalışıyoruz. Emeğimizi, alın terimizi, kaliteli yatırımlarımızı hemşehrilerimiz de yakından görüyor. Bizleri her zaman güler yüzle karşılayan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

karatay-cuma-bulusmalari-5.jpg

karatay-cuma-bulusmalari-2.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum