Başkan Kılca: Kadın var olmanın değeridir

Başkan Kılca: Kadın var olmanın değeridir
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kadınların var olmanın değeri olduğunun altını çizen Başkan Hasan Kılca; “Kadınlar, insanlığın var olma değeridir. Kadın insandır, anadır, vatandır ve en değerli varlığımızdır. Bizler de bize düşen sorumluluk çerçevesinde kadınlarımız için proje üretmeye ve onların yanında yer almayı sürdüreceğiz” dedi.

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, tüm kadınların gününü kutladı.

Kadınların hayatın her alanında altın dokunuşlar yaptığına vurgu yapan Başkan Hasan Kılca’nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajı şu şekilde:

“Kadınlar; varlığımızın değeri, dünyaya gelebilme sebebimiz, sevgi, merhamet ve rahmet vesilesi yaşam enerjimizdir. Kadın rahmeti ve merhametiyle engin bir sevgi kaynağı; cesareti, azmi ve mücadelesiyle sırtımızı yasladığımız en muntazam dağdır. Kadın; zorlukta kağnıyı çeken yürek, zahmette sabır, sevinçte hayattır. Kısaca kadın, insanı insan yapan değerlerin bütünüdür.

Kadını yücelten, onu koruyan ve kollayan; dolayısıyla her vesileyle kıymetini bilip onu Allah’ın emaneti gören inanç ile medeniyetin mensupları olarak kadınlarımızın değerini biliyor ve bu değer istikametinde fayda merkezli çalışmalar yürütüyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana kadınlarımıza yönelik pek çok projeyi Karatay Belediyesi ve Karatay Kent Konseyi Kadın Meclisi olarak hayata geçirdik. Bu projelerimizle kadınların sosyal, kültürel ve ekonomik hayatlarına katkı sunmaya gayret ettik. Bundan sonra da bu projelerimizi daha da çeşitlendirip arttırmak için çalışmalara devam edeceğiz.

Bu vesileyle; tüm şehit ile gazilerimizin anneleri ve kıymetli eşleri başta olmak üzere; yaşamın her anında, her türlü fedakârlıkta bulunan, sıkıntılarımızı paylaşan tüm fedakâr kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor; hayatımıza kattıkları güzellikler için her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.