Başkan Kılca: Öğrencilerimizin neşesi ve heyecanı motivasyonumuzu artırıyor

Başkan Kılca: Öğrencilerimizin neşesi ve heyecanı motivasyonumuzu artırıyor
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın ilçe genelindeki okulları kapsayacak ziyaretleri devam ediyor.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca’nın ilçe genelindeki okulları kapsayacak ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretlerinde eğitim hizmetlerinin gelecek açısından önemine vurgu yapan Hasan Kılca; “Okullarımıza söz verdiğimiz desteği sürdüreceğiz. Hizmetlerimizde öğrencilerimizin neşesi ve heyecanı bizi motive ediyor” dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Karatay’da eğitim kalitesinin yükseltilmesi için okul ziyaretlerine devam ediyor.

okul-ziyaretleri-3-1.jpg

okul-ziyaretleri-5-1.jpg

Başkan Hasan Kılca ziyaretlerinde, ilçe merkezindeki okulların yöneticileri, öğretmen ve öğrencileriyle buluşarak hem okulların ihtiyaçları ile taleplerini yerinde alıyor hem de okulların ve öğrencilerin yürüttükleri çalışmalar hakkında da bilgi alışverişinde bulunuyor.

okul-ziyaretleri-4-1.jpg

okul-ziyaretleri-6-1.jpg

Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Karatay Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Abdürahim Arslan’ın da eşlik ettiği ziyaretlerin bu haftaki adresleri Nizamülmülk Anadolu Lisesi, Karatay TOKİ Anadolu Lisesi, Şehit Azam Güdendede Anadolu Lisesi, Mevlana Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Şehit Azam Güdendede Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

okul-ziyaretleri-5-2.jpg

okul-ziyaretleri-4-2.jpg

Karatay Belediyesi olarak eğitime yönelik yatırım ve projeleri hakkında bilgi veren Başkan Kılca, Belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sık sık eğitim camiası ile görüşmeye özen gösterdiklerini belirterek; öğretmen ve öğrencilerin fikir ve önerilerinin kendilerine yol gösterdiğine vurgu yaptı.

OKUL ZİYARETLERİMİZ MOTİVASYONUMUZU ARTTIRIYOR

Karatay’da çok daha kaliteli bir eğitim için gayret etmeye devam edeceklerini belirten Hasan Kılca şunları söyledi; “Karatay Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bugüne kadar eğitimin yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. Öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle bir araya gelmek çok güzel. Öğrencilerimizin neşesi, öğretmenlerimizin gülen yüzü bizi motive ediyor. Eğitim bizim için çok önemli. İlk temel atma törenimizi bir eğitim tesisimizle yapmıştık. Göreve geldikten sonra 101 derslikten oluşan 6 eğitim tesisimizi Milli Eğitim Müdürlüğümüze teslim ettik. Yine ihtiyaç olan mahallerimizde planladığımız okullarımız var. Onları da projelendirdik. Öğrenme Merkezi ve Bilim ve Sanat Merkezimizi kazandırdık. Bu eğitim tesislerimizden de gençlerimiz istifade ediyorlar. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile birlikte hayata geçirdiğimiz Robokaratay projemiz kapsamında robot yarışmalarımız oluyor. Okullar arası futbol, satranç ve diğer branşlarda müsabakalar gerçekleştirerek öğrencilerimizin sosyal aktivitelerine katkı sunuyoruz. Bu turnuvalarda başarılı öğrencilerimizi Karatayspor Kulübümüzün bünyesine kazandırıyoruz. Bundan sonra da okullarımıza verdiğimiz desteği, söz verdiğimiz gibi sürdüreceğiz. Okullarımızın eksiklerini yerinde tespit ederek Karataylı çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim almasını sağlamak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

okul-ziyaretleri-8-1.jpg

okul-ziyaretleri-2-2.jpg

OKUL ZİYARETLERİ EĞİTİMİN KALİTESİNE KATKI SAĞLIYOR

Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç ise, öğrencilerle bir arada bulunmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Karatay Belediye Başkanımız Hasan Kılca, eğitime büyük önem veriyor. Bugüne kadar hayata geçirilen projeler de bunun göstergesi. Başkanımız, söz konusu projeler sizlerin hizmetine sunulurken il ve ilçe milli eğitim müdürlüğümüz, okul idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ile öğrencilerimizin de fikirlerine önem veriyor. Çünkü ziyaretler ile öğretmen ve öğrencilerimizin talepleri birinci ağızdan alınıp hayata geçiriliyor. Bu buluşmalar da Karatay’daki eğitimin kalitesinin artırılmasına katkı sağlıyor” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.