Başkan Kılca: Şehrimizi Maviye Çevirmek Elimizde

Başkan Kılca: Şehrimizi Maviye Çevirmek Elimizde
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile birlikte esnaf ziyareti yaptı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile birlikte esnaf ziyareti yaptı. Vatandaşlar ve esnafla sohbet ederek bölge halkının taleplerini dinleyen Başkan Kılca, “Vatandaşlarımız ve esnafımızla olan istişarelerimize büyük önem veriyoruz. Onların talepleri bizim birinci önceliğimiz. Karatay Belediyesi olarak bunun için çalışıyoruz. Pandemi döneminde de Konya’nın kırmızı olan tablosunu maviye döndürmek için hep birlikte çalışmalıyız. Bu bizim elimizde” dedi. 

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Karatay esnafına ziyaret gerçekleştirdi. 

kilca.jpg

Çatalhüyük Mahallesi Asarçayır Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnaflar ile alışveriş yapan vatandaşlarla buluşan Başkan Hasan Kılca ve İlçe Başkanı Mehmet Genç, belediyenin bölgede yürüttüğü hizmetler ile esnafın talepleri konusunda istişarelerde bulundu. Hasan Kılca ile Mehmet Genç, AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Işık’ın yanı sıra ilçe teşkilat mensuplarının da katıldığı ziyaretlerde esnafa hayırlı işler dileklerini de ilettiler. 

VATANDAŞ VE ESNAFIMIZIN TALEPLERİ HEP ÖNCELİĞİMİZ OLDU

Görevlerinin Karatay’a en iyi hizmeti vermek olduğuna vurgu yapan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, bu bağlamda yoğun bir gayretin içerisinde olduklarını söyledi. 

Başkan Hasan Kılca, “Hemşehrilerimizle her zaman istişareye büyük önem verdik bu yönde de hareket ediyoruz. Esnaflarımızın ve vatandaşımızın talepleri, fikirleri bizim için hep birinci öncelik olmuştur. Çünkü onlara hizmet etmek için buradayız. Halkımıza hizmet ediyoruz ve halkımız için yaptığımız her güzel iş, vatandaşlarımız kadar bizi de mutlu ediyor. Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. Salgın etkisini her alanda sürdürüyor. Özellikle Konyamızda bu biraz daha fazla. Oluşan bu kırmızı tablonun maviye dönüşebilmesi için herkesin üzerine önemli görevler düşüyor. Yani Konyamızı kırmızı tablodan maviye çevirmek hepimizin elinde. Elbette devletimiz hükümetimiz tüm kurumlarımız ve bizler, gerekli önlemleri alıyoruz ancak bu mücadeleye 7’den 70’e hepimizin katılması ve destek olması gerekiyor. Konya olarak virüsle mücadele seferberliği başlattık. Kurallara uymamız; kendimiz, sevdiklerimiz ve milletimiz için büyük önem arz ediyor. Maskemizi takalım, fiziki mesafemizi koruyalım ve kişisel temizliğimize özen göstermeye devam edelim. Mavi kategoriye geçiş için tedbirleri bir süre daha günlük yaşantımızın parçası haline getirmek zorundayız. Konyaolarak bunu başaracağımıza inanıyorum. Bu süreçte kurallara uyan tüm hemşehrilerime de teşekkür ediyorum” dedi. 

kilca2.jpg

Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de ziyaretlerinde esnafa bereketli kazançlar temennisinde bulundu. 

Mehmet Genç, şunları kaydetti: “Karatay Belediye Başkanımız Sayın Hasan Kılca ve teşkilat mensuplarımızla birlikte esnafımızı ziyaret ederek, talep ve önerileri dinledik.  Özellikle pandemi süresince fedakârlıkla çalışan esnafımıza özellikle teşekkür etmek istiyorum. Emek veren, üreten herkes bizim için çok değerli. Rabbim çarşımızın, pazarımızın bereketini artırsın.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.