Başkan Öztürk: Cumhuriyet'in yüz yılı kutlu olsun

Başkan Öztürk: Cumhuriyet'in yüz yılı kutlu olsun
Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Cumhuriyet'in, Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyetinden taviz vermeyeceğini söyleyen Başkan Öztürk mesajında şu ifadelere yer verdi''107: 1’de Malazgirt Zaferi ile Anadolu’nun kapılarının milletimize açılması ile bir dönüm noktası olan tarih sahnesindeki yolculuğumuzda önemli bir tarihi güne birlikte şahitlik edeceğiz. Bin yıllık devletimizin gözbebeği Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Bu coğrafyada dünyaya hükmeden Anadolu Selçuklu ve Osmanlı devletlerimizin son halkası Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşamasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Devletin bekası için canını veren tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyorum.

DEVLET MİLLET EL ELE

Bu coğrafyada milletimiz büyük acılar çekti. Bin yıldır bu coğrafyada yaşamanın bedelini ödedik ve ödemeye devam edeceğiz. Fakat vatanımızda devletsiz olamayacağımızın bilincini hiç kaybetmedik. Necip milletimiz yaşadığı tüm acıları sineye çekip her zaman devletine sahip çıkmıştır. Milletin bu feraseti ile Türkiye Cumhuriyeti sonsuza kadar var olacaktır, Allah’ın izniyle.

Ekonomik açıdan da ülkemizin yüz yıllık tarihinde çok zor dönemler geçirdik. 2013 yılından bu yana; ekonomik hedeflerimize çok yaklaştığımız bir dönemde art arda gelen saldırılara, oyunlara rağmen sıkıntıları bertaraf etmeyi başardık. Ekonomimizi batırmak isteyenlere karşı gecemizi gündüzümüze katıp çalıştık. Ekonomimizin gücünü oluşturan müteşebbislerimiz sayesinde tüm zorlukların üstesinden geldik. Ayrıca devlet ve özel sektörün el ele vererek fedakârca, inançla ve azimle çalışmasını ülkemiz ekonomisinin en büyük kazancı olarak görmekteyiz .''

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.