Başkan Öztürk’ten Kugiad’a Ziyaret

Başkan Öztürk’ten Kugiad’a Ziyaret
Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kulu Girişimci İş Adamları Derneği’ni (KUGİAD) ziyaret etti

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanı Selçuk Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kulu Girişimci İş Adamları Derneği’ni (KUGİAD) ziyaret etti.

KTO Başkanı Selçuk Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, KUGİAD Başkanı Hüsamettin Kargın ve üyelerini bürolarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette Kaymakam Hüseyin Avcı, İlçe Belediye Başkanı Ahmet Yıldız, belediye encümen üyeleri de yer aldı.

Dernek ziyaretinde gerçekleştirilen istişare toplantısında KUGİAD’ın takip etmesi gereken iş ve işlemler hakkında bilgi veren KTO Başkanı Selçuk Öztürk, ilçelerde oda ve borsaların kurulmasının mümkün olmadığını, ancak gerekli üye sayısına ulaşıldığında temsilcilik açılabileceğini söyledi.

Öztürk, Türkiye gündeminden de bahsederek doların yükselişinin tüm dünya ülkelerinde olduğunu ve Türkiye ekonomisiyle alakası olmadığını belirtti. 7 Haziran’da Güneydoğu’ da bir senaryo çıkmazsa Türkiye ekonomisinin daha da iyi olacağını kaydeden Öztürk, gelecekte Türk ekonomisinin Avrupa ekonomisinden daha güçlü olacağını ifade etti.

Başkan Öztürk, OSB için başta İsveç olmak üzere diğer devletlerle de istişare edilerek duyuru yapılması ve Kulu’ya yatırım yapılabileceğinin iyi bir şekilde anlatılması gerektiğini söyledi. OSB’nin Kulu için bir şans olduğunun altını çizerek bu konuda üzerlerine düşen her şeyi yapacaklarının sözünü veren Öztürk, yapılacak yatırımlar için büyük iş adamlarına, firma ve şirketlere duyurularak sonuca varılabileceğini sözlerine ekledi.

Ziyaret, KTO Başkanı Öztürk’ün KUGİAD üyelerinin sorularını yanıtlaması ve hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.