Başkan Pekyatırmacı Cuma namazı sonrası vatandaşlarla buluştu

Başkan Pekyatırmacı Cuma namazı sonrası vatandaşlarla buluştu
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı “Cuma Buluşmaları” kapsamında Yazır Mahallesi Beyazid Camii’nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı “Cuma Buluşmaları” kapsamında Yazır Mahallesi Beyazid Camii’nde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın her hafta farklı bir mahallede gerçekleştirdiği Cuma Buluşmaları’nın bu haftaki adresi Yazır Mahallesi’nde oldu. Başkan Pekyatırmacı Beyazid Camii’nde kılınan Cuma namazının ardından mahalle sakinleriyle görüşerek onlardan gelen istek ve önerileri dinledi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Dığrak, AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Yazır Mahalle Muhtarı Celalettin Doğan, Belediye Başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin yanı sıra birim müdürleri de eşlik etti.

cuma-bulusmasi-2.jpg

cuma-bulusmasi-3.jpg

Başkan Pekyatırmacı; “Daha yaşanabilir bir Selçuklu hedefiyle çalışıyoruz”

Selçuklu Belediyesi olarak temelinde insana hizmeti esas alan anlayışla çalıştıklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Vatandaşlarımızın ihtiyaçları doğrultusunda projeler üretiyor, onlardan gelen istek ve önerilere göre hizmet programımızı belirliyoruz. Çocuklarımız için kütüphaneler, okullar ve spor alanları, hanımlarımız ve emeklilerimiz için sosyal tesisler, yılın her mevsiminde tüm vatandaşlarımızın yararlanabileceği sosyo, kültürel etkinlikler gerçekleştiriyoruz. Temel belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra sağlık, eğitim, kültür ve spor alanlarında yaptığımız çalışmalar ile daha yaşanabilir bir Selçuklu hedefiyle geleceğe yürüyor, 7'den 70'e her yaştan hemşehrimizin bu hizmetlerden faydalanmasını sağlıyoruz" dedi.

cuma-bulusmasi-4.jpg

cuma-bulusmasi-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.