Başkan Pekyatırmacı: 'En büyük mutluluğumuz yaşlılarımızın duasını almak'

Başkan Pekyatırmacı: 'En büyük mutluluğumuz yaşlılarımızın duasını almak'
Selçuklu Belediyesi, Evde Yaşlı Bakım Hizmeti ile bugüne kadar 492 yaşlıya evde bakım hizmeti verdi.

Selçuklu Belediyesi, yaşlılara yönelik sürdürdüğü çalışmalar ile gönüllere dokunuyor. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “En büyük mutluluğumuz yaşlılarımızın duasını almak dedi.”

Selçuklu Belediyesi ilçede yaşayan kadın, erkek, genç, yaşlı her yaştan insan için örnek hizmetler sunuyor. Her gün binlerce insanın yaşam kalitesine katkı sunmak için sürdürülen çalışmalar içerisinde yaşlı ve bakıma muhtaç kimseler için sunulan hizmetler ayrı bir değer taşıyor.

Selçuklu Belediyesi Evde Yaşlı Bakım Hizmeti ile bugüne kadar 492 yaşlıya evde bakım hizmeti verdi. Şu anda 97 yaşlı da bu hizmetten yararlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde görev yapan yaşlı bakım sertifikalı personel tarafından bakıma muhtaç yaşlıların 15 günde bir ev temizliği, haftada bir de banyo, tıraş, yatak banyosu gibi kişisel bakımları yapılıyor. Yaşlıların sosyal hayattaki konforunu da düşünen Selçuklu Belediyesi mahallelerde bulunan emekli lokalleriyle bu noktada onların hayat kalitesine katkı sağlıyor. Bu çerçevede Selçuklu’da bulunan 16 emekli lokalinden aylık ortalama 15 bin emekli hizmet alıyor.

selcukluda-1.jpg

Yaşlılarımıza sunduğumuz hizmetler motivasyon kaynağımız

Tüm yaşlıların Yaşlıya Saygı Haftasını kutlayan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı,”Hayat tecrübeleri ve birikimleriyle toplumumuzun temel yapı taşını oluşturan yaşlılarımız bizim dua kapımız ve en kıymetlilerimizdir. Selçuklu Belediyesi olarak sunduğumuz hizmetler içerisinde yaşlılarımız için yaptıklarımız ayrı bir değer taşıyor. Bu hizmetler hem onların hayatına dokunurken bizler için de motivasyon kaynağı oluyor. Yaşlılarımızın yaşamlarını daha mutlu ve huzurlu geçirmeleri için gayret gösteriyoruz. Zaman zaman onları ziyaret ederek gönüllerini alırken istek ve taleplerini de almayı ihmal etmiyoruz. Yaşlılarımız, büyüklerimiz, ana-babalarımız bizlerin her zaman başımızın tacıdır. Bizim inanç ve kültürümüz yaşlıya değer vermeyi onlara her zaman sahip çıkmayı öğütler. İnşallah yaşlılarımızın duaları ile ülkemizde bereket ve güzellikler yaşamaya devam edeceğiz.Bu hafta vesilesi ile tüm yaşlılarımızın Yaşlıya Saygı Haftasını en kalbi duygularımla kutluyor, onlara hayırlı ve sıhhatli bir ömür diliyorum” dedi.

selcukluda-2.jpg

selcukluda-3.jpg

selcukluda-4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.