Başkan Pekyatırmacı: Hatice Hatun Külliyesi Mahallemize değer kattı

Başkan Pekyatırmacı: Hatice Hatun Külliyesi Mahallemize değer kattı
Başkan Pekyatırmacı Cuma Buluşmaları kapsamında, Hatice Hatun Külliyesi'nde kılınan Cuma namazının ardından vatandaşlarla buluştu.

Selçuklu’da her hafta ilçenin farklı bir noktasında gerçekleştirilen Cuma Buluşmaları vatandaş ve belediye arasında köprü olmaya devam ediyor. Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’nın vatandaşlardan gelen istek ve önerileri dinlediği Cuma Buluşmalarının bu haftaki adresi Hacıkaymak Mahallesi Hatice Hatun Camii oldu. Başkan Pekyatırmacı namazın ardından mahalle sakinleri ile görüştü.

KOMŞULUK VE HEMŞEHRİLİK BAĞLARININ GÜÇLENMESİNE DE VESİLE OLDU

Selçuklu’da Cuma Buluşmaları’na büyük önem verdiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “ Bu hafta Hacıkaymak Mahallemizde hemşehrilerimizle bir araya gelerek Cuma Gününün feyiz ve bereketini hemşehrilerimizle yaşadık. Selçuklu Belediyesi olarak geçtiğimiz yıllarda Hatice Hatun Mahalle Külliyesi’ni cami merkezli bir proje olarak hayata geçirmiştik. Çocuklarımızın kreşten, öğrencilerimizin eğitim ve ders çalışma alanlarından faydalandığı külliyemizde aynı zamanda yaşlılarımız ve hanım kardeşlerimiz de bir araya gelerek eğitim ve seminer faaliyetlerini yapabiliyorlar. İlçemize kazandırdığımız bu eserimiz mahallede komşuluk ve hemşehrilik bağlarının güçlenmesine de vesile oldu. Günün bütün vakitlerinde her yaştan hemşehrilerimiz bir arada olmasından ve buna katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz" dedi.

selcuklu-cuma-bulusmalari-6.jpg

Cuma Buluşmalarında Başkan Pekyatırmacı’ya Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Selçuklu İlçe Müftüsü Selim Yazıcı, Hacıkaymak Mahalle Muhtarı Mustafa Kaymak, Selçuklu Belediyesi başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve birim müdürleri eşlik etti.

selcuklu-cuma-bulusmalari-1.jpg

selcuklu-cuma-bulusmalari-3.jpg

selcuklu-cuma-bulusmalari-2.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.