Başkan Pekyatırmacı: İnsanoğlu için manevi bir fırsat

Başkan Pekyatırmacı: İnsanoğlu için manevi bir fırsat
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Regaip Kandili nedeni ile bir tebrik mesajı yayımladı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Regaib Kandili nedeni ile bir tebrik mesajı yayımladı.

İslam alemi olarak, üç ayların rahmet, bereket ve mağfiret iklimine girildiğini belirten Başkan Pekyatırmacı, ''Yıl içerisinde böylesine müstesna günleri değerlendirmenin önemine işaret etti. Bu özel günleri fırsat bilmek gerek. 11 ayın sultanı Ramazan’ın da yer aldığı Üç Aylar’ın müjdecisi olan Regaip Kandili hem dünyamıza hem de ahiretimize yönelik birer fırsat niteliğinde olan belirli günlerden biri. Bu mübarek günler insanoğlu için manevi bir fırsattır. Ramazan ile nihayetlenen Üç Aylar’ın başlangıcında yer alan Regaip Kandili hem dünyamıza hem ahiretimize katkı sağlayacak kazanımları edinmede bir giriş kapısı niteliğindedir. Regaip gecesini ve içinden geçtiğimiz mübarek zamanları, aramızdaki sevgi ve kardeşliğin daha da güçlenmesine vesile kılalım.” dedi.

Son zamanlarda ülke olarak zor günleri atlattığımızı ifade eden Başkan Pekyatırmacı "11 ilimizde yaşanan ve tüm Türkiye’yi derinden etkileyen doğal afetlerin yanı sıra sınır içi ve sınır dışında yürütülen operasyonlarda şehit düşen askerlerimizin üzüntüsünü yaşadık. Yine Filistin’li kardeşlerimizin İsrail’in zulmü altında katledildiğini üzülerek takip ettik. Bu vesile ile Regaip Kandili’nin birlik ve beraberliğimize, insanlığın hidayetine, barış ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyor, hemşehrilerimizin ve bütün İslam âleminin kandilini kutluyorum'' şeklinde konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.