Başkan Pekyatırmacı personelle bayramlaştı

Başkan Pekyatırmacı personelle bayramlaştı
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Ramazan Bayramı sonrası ilk mesai gününde personelle bir araya gelerek bayramlaştı.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı Ramazan Bayramı sonrası ilk mesai gününde personelle bir araya gelerek bayramlaştı. Başkan Pekyatırmacı personelin özverili çalışmalarıyla Selçuklu’nun Türkiye’de en gelişmiş 21. İlçe olduğunu söyledi.

personel-bayramlasma-3.jpgpersonel-bayramlasma-2.jpg

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Ramazan Bayramı tatilinin ardından ilk mesai gününde belediye personeli ile bir araya gelerek bayramlaştı. Selçuklu Kongre Merkezinde belediye personeli ile bir araya gelen Başkan Pekyatırmacı, tüm personelle bayramlaştı. Personele hitaben konuşma yapan Başkan Pekyatırmacı, Selçuklu Belediyesi olarak Türkiye’nin birçok ilinden daha fazla nüfusa sahip olduklarını ve belediye personelinin bu bilinçle hizmet verdiğini ifade etti.

personel-bayramlasma-3.jpg

Bayramlaşma törenine Başkan Pekyatırmacı’nın yanı sıra Belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve Belediye Başkan yardımcıları katıldı.

personel-bayramlasma-7.jpg

Başkan Pekyatırmacı: “Ülke olarak Kovid sürecini en az zararla atlattık.”

Sözlerine tüm personelin bayramını tebrik ederek başlayan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “ iki yılın ardından tüm sevdiklerimizle birlikte özlediğimiz bayram günlerine yeniden kavuştuk. Kovid süreci sadece bizi değil bütün dünyayı ekonomik, sosyal, toplumsak anlamda etkiledi. Ama elhamdülillah ülkemizde başta Cumhurbaşkanımız liderliğinde bütün bakanlar kurulumuz ve idarecilerimizin dirayetiyle ve milletimizin de desteğiyle bu süreci en az zararla atlatmış bulunuyoruz. Bundan sonraki süreçte de ümit ediyoruz ki salgının etkisiyle ortaya çıkan olumsuzluklar en kısa sürede ortadan kalkacak ve Türkiye büyük bir güç olmaya, büyük bir devlet olmaya hem bölgesinde kendi coğrafyasında hem de bütün dünyada sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde İnşallah devam edecek. Bununla ilgili de en ufak bir endişemiz yok. Buna olan inancımız tam. Uzunca bir kış dönemini geride bıraktık. Bizim için aslında çok da bereketli bir dönemdi. Elhamdülillah geçtiğimiz yıllara göre çok daha bereketli geçti. Tabii bereket ile birlikte çok sayıda zorluğu da bir arada yaşadık. Bu esnada özellikle belediyemizin Fen İşleri, Çevre Koruma, Park Bahçeler, Tesisler Müdürlüğü ekiplerimiz çok büyük bir gayret gösterdiler, çok büyük çabalar sarf ettiler onun için tabiri caizse durmadan, 24 saat esasıyla çalıştılar. Başta şehir merkezindeki yollarımızın açık tutulması ve sonrasında da merkeze bağlı yakın bölgemizdeki dış mahallelerimizin ulaşımlarının sağlanması noktasında çok büyük emekleri faaliyetler oldu bütün ekip arkadaşlarıma bu emeklerinden dolayı bu gayretlerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz büyük bir aileyiz ve burada hakikaten Konyamızda birlik beraberlik içerisinde hizmet yapıyoruz. Özellikle son dönemde Konyamızda bütün teşkilatlarımızla, Büyükşehir Belediye Başkanımızla, ilçe belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle özellikle Çevre ve Şehircilik Bakanımızla Valimizle ve diğer kurumlarımızla çok ciddi bir işbirliği içerisinde çok ciddi bir uyum içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Konyamız için, çok büyük hizmetleri büyük atılımları birlik beraberlik içerisinde yapıyoruz halka hizmet hakka hizmet anlayışıyla çalışıyoruz.” dedi

personel-bayramlasma-9.jpg

Başkan Pekyatırmacı; “Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik Sıralamasında 21. sıradayız”

Konya nüfusunun dörtte birine hizmet götürdüklerini belirten Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “ Şehircilikten altyapıya, sağlık faaliyetlerinden çevre ve yeşil alan çalışmalarına, kültür-sanattan eğitim ve sportif faaliyetlere kadar birçok alanda hizmet veriyor, Türkiye’ye örnek olan Konya Modeli Belediyecilikte başı çekiyoruz. Konya’mıza ve Selçuklu’muza katma değer sağlayan, ilçemizin ulusal ve uluslar arası alanda adını duyuran birçok projeyi kazandırdık ve kazandırmaya da devam ediyoruz. Alt yapı, imar ve fen işleri gibi fiziki belediyecilik ve sosyal belediyeciliği de ön plana alan şeffaf ve adaletli bir hizmet anlayışıyla 72 Mahalle, 414 cadde, 4597 sokakta hemşehrilerimizin huzur ve mutluluğu için gereken neyse yapmaya gayret gösteriyoruz. Selçuklu Belediyesi olarak mali disiplinden ödün vermeden, tasarruf tedbirlerine uyarak ve yeni kaynaklar üreterek hizmetlerimizi planlıyor, en önemlisi borçlanmadan yatırımlarımıza devam ediyoruz. Malumunuz üzere çok güçlü bir mali yapı ve insan kaynağımız var. 2022 yılı bütçemizi 1 Milyar 160 Milyon TL olarak belirledik ve bütçemizin büyük bir kısmını yatırımlara ayırdık. Bu doğrultuda da 2583 personel ve araç filomuzda bulunan 475 araç ile çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Bu güçlü mali yapımız ve insan kaynağımız ilçemizi yaşanabilir şehirler arasında üst seviyelere taşıyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız tarafından hazırlanan ilçelerin Sosyo-Ekonomik Gelişmişlik Sıralamasında Selçuklumuz, yüzlerce ilçeyi geride bırakarak Türkiye’nin en gelişmiş 21. ilçesi oldu. Bu başarıda en büyük pay tabi ki siz değerli mesai arkadaşlarıma ait.” şeklinde konuştu.

personel-bayramlasma-13.jpg

Başkan Pekyatırmacı; “Bu noktaya gelmemizde herkesin alın teri var”

Selçuklu’nun gelişmişliği, ekonomisi ile örnek bir ilçe olduğunu söyleyen Başkan Pekyatırmacı, “Selçuklu’muz belediye hizmetleri açısından gıpta ile bakılan bir yer. Bu noktaya gelmemizde burada bulunan herkesin gayreti, emeği, alın teri var. Bugüne kadar iyi bir ekip ruhu ile çalıştık. Hep üreten olduk. Yeniliklerin öncüsü olduk ve yeni hizmetler ürettik ama bu çıtayı da aşmamız gerekiyor. Her zaman yapılacak yeni işler, üretilecek yeni hizmetler var. Çünkü ilçemizin, hemşehrilerimizin ihtiyaçları değişiyor. Yeni hizmetler, yeni talepler var. Bunu yapacak ekonomik güce, insan kaynağına ve enerjiye sahip olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de yeni hizmetler üreterek Selçuklu halkının mutluluk ve refah içinde yaşamasını ve Konya’da önemli hizmetlere adım atmayı hedefliyoruz. Hep birlikte bunu başaracağız. Bundan sonrada el birliğiyle ilçemize hak ettiği hizmeti sunacağımızdan şüphem yok. Bugüne kadar ki gayretlerinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da aynı azim ve kararlılıkla yolumuzda yürümeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Başkan Pekyatırmacı daha sonra personelle tek tek bayramlaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.