Başkan Pekyatırmacı: Tek amacımız ilçemizin her mahallesine en iyi hizmeti götürmek

Başkan Pekyatırmacı: Tek amacımız ilçemizin her mahallesine en iyi hizmeti götürmek
 Editör
Selçuklu'nun gelenekselleşne Cuma Buluşmaları kapsamında vatandaşla bir araya gelen Başkan Pekyatırmacı, "Tek amacımız ilçemizin her mahallesine en iyi hizmeti götürmek" dedi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Cuma buluşmaları kapsamında Musalla Bağları Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma Namazını Yeşil Camii'nde kılan Başkan Pekyatırmacı namaz sonrası vatandaşlarla görüştü.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, her hafta farklı bir camide gerçekleştirdiği Cuma Buluşmaları ile mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerini almaya devam ediyor. İstişarelerin ve görüş alışverişlerin temel alındığı Cuma Buluşmalarının bu haftaki adresi Musalla Bağları Mahallesi oldu. Başkan Pekyatırmacı, Yeşil Camii'nde kılınan namazın ardından vatandaşlarla bir araya geldi.

cuma-bulusmasi-4-001.jpg

Programda Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'ya Selçuklu Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Selçuklu İlçe Müftüsü Selim Yazıcı, Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Asım Ceyhan, Selçuklu Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Avcıoğlu, Musalla Bağları Mahalle Muhtarı Uğur Kaplan eşlik etti.

cuma-bulusmasi-6.jpg

cuma-bulusmasi-1.jpg

SELÇUKLU'NUN GELECEĞİ İÇİN HASBİHAL EDİYORUZ

Selçuklu'da belediye hizmetlerini her alanda en iyi şekilde sunmak için gayret gösterdiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Gelenekselleşen Cuma Buluşmaları ile gücümüzü aldığımız hemşerilerimizle, Selçuklu'nun geleceği için hasbihal ediyoruz. Bu buluşmalar, yapılan hizmetlerin anlatılmasına ve hizmet planımızın şekillenmesine katkı sağlıyor. Tek amacımız ilçemizin her mahallesine en iyi hizmeti götürmek. Bu doğrultuda yılmadan, yorulmadan gönül belediyeciliği ilkesi ile çalışmaya devam ediyoruz" dedi.

Pekyatırmacı, Gazze'de yaşanan İsrail zulmünün de bir an önce son bulmasını diledi.

cuma-bulusmasi-4.jpg

cuma-bulusmasi-3.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.