Başkan Pekyatırmacı’dan Bağış Daveti

Başkan Pekyatırmacı’dan Bağış Daveti
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı son günlerde artan kan ihtiyacını karşılamak için yoğun çaba sarf eden ..

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı  son günlerde artan kan ihtiyacını karşılamak için yoğun çaba sarf eden Selçuklu Kızılay Şubesi’nin 5-6 Mayıs tarihleri aralığında olan kan bağışı etkinliğini ziyaret ederek hayati önem taşıyan kan bağışı organizasyonuna destek oldu.

Selçuklu Kızılay Şubesi önünde gerçekleşen ve  katılımın yoğun olduğu etkinlikte kan bağışı yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Pekyatırmacı gösterdikleri duyarlılık için bağışçılara teşekkür etti. Pekyatırmacı tüm vatandaşları kan bağışı yapmaya davet ederek, “Selçuklu Kızılay şubemizin faaliyetlerine elimizden geldiği kadar katılıyoruz. Malum süreçlerden ötürü kan bağışında da azalmalar meydana geliyor. Bugünler de bu konuda çok daha duyarlı olmamız gerekiyor”dedi.  Selçuklu Türk Kızılay Şube Başkanı Zekeriya Kartal da,  Türkiye’deki kan stoklarımız kritik seviyelerin altına düştü. Tüm Konyamızı kan bağışı için buraya bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.