Başkan Pekyatırmacı'dan tebrik: Selçuklu'nun düzeninde katkınız büyük"

Başkan Pekyatırmacı'dan tebrik: Selçuklu'nun düzeninde katkınız büyük"
Başkan Pekyatırmacı, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanan Zabıta Haftası'nın 191. Kuruluş yıl dönümüyle dolayısıyla Selçuklu Belediyesi Zabıta personeli ile bir araya geldi.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Zabıta Haftası dolayısıyla kuruluşunun 197. yılını kutlayan Selçuklu Belediyesi Zabıta Teşkilatı ile Kanyon Park’ta bulunan Selçuklu Nefes Kafe’de bir araya geldi. Başkan Pekyatırmacı, Selçuklu’nun nüfus ve iş yoğunluğuna rağmen Selçuklu Zabıta Teşkilatı’nın işini en iyi şekilde yapmak için özveriyle çalıştığını söyledi.

Kanyon Park’ta bulunan Selçuklu Nefes Kafe’de Zabıta teşkilatı ile hasbihal eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya Selçuklu Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri eşlik etti.

BAŞKAN PEKYATIRMACI: “ZABITA EKİPLERİMİZ, İLÇEMİZİN HUZUR VE GÜVENLİĞİ İÇİN ÖZVERİ İLE ÇALIŞIYOR”

Çalışmaları sebebiyle Zabıta Teşkilatı’na teşekkür eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “Zor bir görevi yapıyorsunuz. Belediyemizin her güler yüzü olması bir taraftan görevinizi en iyi şekilde yapmanız gerekiyor. Bu anlamda zorluk var ama hepinize teşekkür ediyorum. Selçuklu 50 ilden daha büyük bir ilçe ve burada hastaneler, alışveriş merkezleri, kamu kurumları, bütün sanayiler, bizim bölgemizde ve nüfus yoğun. Mevcut yerleşik nüfusun haricinde de ciddi bir nüfusu ağırlıyoruz ve iş yerleriyle, ticarethanelerle sanayilerle, hastanelerle, alışveriş merkezleriyle birlikte yoğun bir çalışma ortamı da bizim ilçemizde bulunuyor. Siz de özverili bir şekilde çalışıyorsunuz. Görevinizi en iyi şekilde yapıyoruz. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağ olun. Selçuklu'da her zaman vatandaşlarımızın huzuru, mutluluğu onların güvenli bir şekilde günlük hayatlarını geçirebilmeleri için çaba sarf ediyoruz. Bütün ekiplerimiz aynı şekilde çalışıyorlar ve elhamdülillah Konya dışından gelen herkes Konya'mızdan özellikle Selçuklu'muzdan övgüyle bahsediyor. İşte bütün yeşil alanlarımızla, parklarımızla, yollarımızla, temizliğimizle ve düzenimizle yani şehir olarak düzenimizle bizi methediyorlar. Bu düzende sizin katkınız büyük. Çünkü belli bir kural ve düzen olmazsa, orada karmaşa olur. Bu düzenin temininde hem emniyetin hem güvenliğin ve sizlerin emekleri büyük. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum sağ olun, var olun. Bugün özellikle burada buluşmayı istedim çünkü parklarımızın bir kısmında Nefes Kafelerimizi faaliyete geçirdik. Geçen ay Cem Sultan Parkı'ndaydık. Geçtiğimiz akşamda Bosna Hersek Mahallemizdeki kütüphanemizin önündeki kafedeydik. Bugün de burada sizlerle buluştuk. Hem bir sohbet edelim hem de parkımızı siz de görün istedik. İnşallah sağlıklı, sıhhatli bir şekilde huzurlu bir şekilde görevlerimizi en iyi şekilde bundan sonra da icra etmeye devam ederiz. Tekrar Zabıta Haftanızı kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.