Başkan Saygı’nın yeni yıl mesajı

Başkan Saygı’nın yeni yıl mesajı
Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, yeni yıla girerken bir mesaj yayımladı.

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, yeni yıla girerken bir mesaj yayımladı.

Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, yayınladığı yeni yıl mesajında 2022 yılının tüm Bozkırlılara sağlık, başarı ve mutluluk getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Saygı yaptığı yazılı açıklamada “Salgın hastalıkla mücadele ile geçen 2021 yılını kısa süre içinde geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Bozkır Belediyesi olarak bu zorlu sürecin sorunsuz geçmesi için özveri ile çalıştık. Göreve geldiğimiz gün içimizde var olan ilçemize hizmet etme aşkının aynı ilk günkü heyecanla 2022’de devam edeceğine hiçbir hemşerimizin şüphesi olmasın. İnşallah yeni yılda çok daha verimli, yoğun çalışmalarda bulunacak, yeni projelerimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Allah yeni yılda İlçemizi daha yaşanabilir bir şehir yapma mücadelemizde hepimize güç kuvvet versin. Bu duygu ve düşüncelerle başta Bozkırlı hemşerilerim olmak üzere yeni yılın ilçemize, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, barış, başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim. Yeni yılınız kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.