Başkan Seçgin: Siyasetin özü sorumluluk olmalı

Başkan Seçgin: Siyasetin özü sorumluluk olmalı
Siyasetin özünün sorumluluk olması gerektiğini dile getiren BBP Konya İl Başkanı Osman Seçgin, “Eğriye eğri, doğruya doğru diyebilen kişiler bize göre gerçek siyasetçilerdir” ifadelerini kullandı.

Siyasetin özünün sorumluluk olması gerektiğini dile getiren BBP Konya İl Başkanı Osman Seçgin, “Eğriye eğri, doğruya doğru diyebilen kişiler bize göre gerçek siyasetçilerdir” ifadelerini kullandı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya İl Başkanı Osman Seçgin, İl Kadın Kolları Başkanı Nursel Akgün, Başkan Yardımcıları Osman Yılmaz ve Mehmet Atasagun, Pusula Gazetesi’ni ziyaret etti. Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay ile bir süre sohbet eden heyet, güncel siyasi gelişmeler üzerine değerlendirmelerde bulundu. Siyasetin özünün sorumluluk olması gerektiğini dile getiren BBP Konya İl Başkanı Osman Seçgin, “Eğriye eğri, doğruya doğru diyebilen kişiler bize göre gerçek siyasetçilerdir. Bu, siyaseten bir sorumluluğun yerine getirilmesidir. Durduğunuz yer kadar söylediğiniz söz de kıymetlidir. Biz parti olarak Cumhur İttifakı’nda yer alıyor olsak da iktidarın bir parçası değiliz. İktidarın yaptığı iyi ve doğru işleri tasvip ederken, gördüğümüz yanlışlarını ve eksik yönlerini de dillendirebiliyoruz. Genel Başkanımızın yapmış olduğu açıklamalara bakıldığında aslında bu da çok bariz bir şekilde görülebiliyor. Ama medya genel olarak övülen tarafları verirken, eleştirdiğimiz yönlerini görmezden gelebiliyor” diye konuştu.

dsc-0600.jpg

HİÇBİR HAL VE DURUMDA DURDUĞUMUZ

ERDEN SAPMADIK, SAPMAYIZ

BBP olarak siyasetteki temel gayelerinin ülkenin bugün olduğundan daha iyi, refah seviyesi yüksek, insanları daha mutlu bir hale gelmesi olduğunu kaydeden Başkan Seçgin, “29 yılı aşkın bir süredir Türk siyasetinde yer alan partimiz, büyük badireler atlattı, büyük sıkıntılar yaşadı, büyük bedeller ödedi. Bizim ödediğimiz bedeli belki de hiçbir siyasi parti ödemedi. Genel Başkanımız, Kurucu Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nun şehit edilmesi bizim için ödenebilecek en büyük bedeldi. Ancak biz hiçbir hal ve durumda durduğumuz yerden sapmadık, sapmayız” ifadelerini kullandı. Başkan Seçgin konuşmasının sonunda Pusula Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay’a yeni görevinde başarılar diledi. Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Rasim Atalay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ziyaretin sonunda Başkan Seçgin, Genel Yayın Yönetmenimiz Rasim Atalay’a üzerinde Muhsin Yazıcıoğlu’na ait olan dizelerin yazılı olduğu bir tablo hediye etti. (Havva Gül Yavuz)

dsc-0606.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.