Başkan Sönmez güven tazeledi

Başkan Sönmez güven tazeledi
 Editör
MEVLANASİFED Başkanı Güliz Arıkoğlu’ nun Divan Başkan yardımcılığı yaptığı genel kurul“Cumhuriyet’ in 2. yüzyılında ana rota eğitim” temasıyla düzenlendi.

MEVLANASİFED Başkanı Güliz Arıkoğlu’ nun divan başkan yardımcılığı yaptığı genel kurul
“Cumhuriyet’ in 2. yüzyılında ana rota eğitim” temasıyla gerçekleştirildi…

Bağımsız ve gönüllülük esaslı yapısıyla bölgesel ve sektörel iş dünyası temsil örgütlerinin çatı kuruluşu olan TÜRKONFED’in Yönetim Kurulu başkanlığına yeniden seçilen Süleyman Sönmez toplantıda yaptığı konuşmada, yüksek enflasyon ve refah üretmeyen büyümenin gelir dağılımında bozulmaya yol açtığına dikkat çekti.

9 Mart 2024 / İstanbul - 2004 yılında kurulan ve bu yıl kuruluşunun 20’nci yılını kutlayan TÜRKONFED’in Olağan Genel Kurul Toplantısı, “Cumhuriyetin İkinci Yüzyılında Ana Rota Eğitim” teması ile düzenlendi. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez’in bir kez daha seçilerek güven tazelediği toplantıya TÜSİAD Başkanı Orhan Turan başta olmak üzere iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile akademisyenler katılım gösterdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.