Başkan Tutal asker adaylarına moral verdi

Başkan Tutal asker adaylarına moral verdi
 Muhabir
Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Aralık ayı celbinde birliğine teslim olmaya hazırlanan asker adaylarıyla bir buluştu.

Adile Baysal Kültür ve Sanat Evinde yapılan programda Mehmetçiklerle birlikte olmaktan dolayı duyduğu mutluluktan söz eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, asker adaylarına üzerinde "Vatan Size Minnettardır" yazan kutularda Türk Bayrağı ve Kuran-ı Kerim hediye etti. İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Muhammed Yaşar Hançerinde olduğu programda Başkan Tutal, ''Vatani görevlerini yapmak üzere birliklerine gidecek Mehmetçiklerle yemek yiyerek hayırlı tezkereler diledi.

1-13-1.jpg

Aralık ayı celbinde askere gidecek gençlerle uzun süre muhabbet eden Başkan Tutal, “ kutsal bir vazife için görev yapmaya gidiyorsunuz. İnanıyorum ki, sizler için çok farklı bir deneyim kaydedecek. Sahip olduğunuz nimetlerin kıymetini birliklerinizde daha iyi fark edeceksiniz. Bu bir vatan nöbeti, Anadolu’da vatandaşların malı, canı, namusu güvende olabilmesi için vatani görevimizi yapmamız gerekiyor. Yapılan görevin her alanı kutsaldır. Allah yolunuzu açık etsin. Cenab-ı Allah sağ salim yuvalarınıza dönmeyi nasip etsin” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.