Başkan Tutal’ dan 28 Şubat mesajı

Başkan Tutal’ dan 28 Şubat mesajı
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 28 Şubat post modern darbesinin 24. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, 28 Şubat post modern darbesinin 24. Yıl Dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi ; "28 Şubat, sadece dönemin meşru hükümetine karşı yapılmış bir darbe değil, milletin kendisinin tehdit edildiği, temel hak ve hürriyetlerinin zorbalıkla gasp edildiği bir sürecin adıdır.

Dini değerlerimizi, inancımızı ve hassasiyetlerimizi hedef alan, bin yıl sürecek denilen bu darbe, bizleri daha çok birbirimize bağlamış, milletimiz birbirine daha da kenetlenmiştir.

28 Şubat, milletimizin sarsılmaz iradesiyle tarihin karanlık sayfalarında kalan bir hareket olarak tarihe gömülmüştür. Her ne kadar “28 Şubat bin yıl sürecek” denilse bile, Milli iradenin gücü ile vesayetlerin, darbelerin tarihi ilelebet kapatılmıştır.

Allah’a hamdolsun ki bugün Türkiye, insanlarımızın temel hak ve özgürlüklerinin sınırlandırıldığı, fikir söylemenin imkansız görüldüğü o dönemleri geride bıraktı. Ülkemiz, demokratik bir düzende güçlenerek her geçen gün daha da büyüyor. Bin yıl sürecek denilen darbenin izleri Allah’ın izniyle 10 yıl sürmeden tarihin derinliklerinde kaybolup gitmiştir. İnşallah Rabbim bir daha 28 Şubat, 15 Temmuz gibi hain darbe girişimlerini yaşatmasın” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.