Başkan Tutal STK ziyaretlerine devam ediyor

Başkan Tutal  STK ziyaretlerine devam ediyor
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Hasan Ünüvar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Hasan Ünüvar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Seydişehir’de 447 üyeye hizmet veren, Seydişehir’in en önemli STK’ları arasında yer alan Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Hasan Ünüvar ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, odanın çalışmaları hakkında bilgiler alarak istişarelerde bulundu, hasbihal etti.

baskan-tutal-stk-ziyaretlerine-devam-ediyor-1.jpg

Seydişehir’in önemli bir STK alt yapısına sahip olduğunu, tüm STK’larla birlik, beraberlik ve uyum içerisinde hep birlikte çalıştıklarını ifade eden Başkan Tutal, “Seydişehir’imizde birlik ve beraberliğimiz diğer ilçelere örnek olacak şekilde çok güçlüdür. Bu birlik ve beraberliğimizin bereketini ilçemizde gerçekleştirdiğimiz tüm hizmetlerde görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de görmeye devam edeceğiz.

STK’larımızla birlikte de uyum içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 447 üyeye hizmet eden Şoförler, Otomobilciler ve Nakliyeciler odamızın daha iyi şartlarda esnaflarımıza hizmet edebilmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Dijital dünyanın gelişmesi ve Transport ağlarının genişlemesi dolayısıyla önemi daha da artan odamız, bugün de önemli çalışmalar yürütüyor. Ancak küresel piyasalardaki daralma sebebiyle çalışma şartları zorlaşan odamızın sorunlarıyla yakından ilgilenmeye devam edeceğiz. Çünkü bizler, biriz, beraberiz” dedi.

baskan-tutal-stk-ziyaretlerine-devam-ediyor-2.jpg

Seydişehir’in sahip olduğu STK yapısının herkese örnek olduğunu da ifade eden Başkan Tutal, “Geçtiğimiz aylarda Muhtarlarımız ve STK’larımız ile birlikte başlattığımız “Seydişehir Tek Yürek” kampanyasında ve Manavgat’ta meydana gelen orman yangını dolayısıyla hayata geçirdiğimiz “Seydişehir Yanınızda” kampanyasıyla ne kadar güçlü bir STK yapısına sahip olduğumuzu bir kez daha gösterdik. Bu birliktelik neticesinde ilçe sakinlerimizin ve komşu ilçemizin yardımlarına koşan ilk ilçelerden biriydik. Bu anlamda Seydişehir’imizin birlik ve beraberliğine katkıda bulunan tüm STK’larımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ziyaretlerinden dolayı Başkan Tutal’a teşekkür eden Oda Başkanı Ünüvar, “Belediyemiz ile birlikte uyum içerisinde birçok çalışmayı hayata geçirdik. Seydişehir’imize kazandırılan her hizmetten dolayı, bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen belediye başkanımız Mehmet Tutal’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.