Ümütkesmez'den 19 Mayıs mesajı

Ümütkesmez'den 19 Mayıs mesajı
Zafer Partisi Konya İl Başkanı Salih Ümütkesmez, 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebi ile bir basın açıklaması yaptı.

Zafer Partisi Konya İl Başkanı Salih Ümütkesmez, 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve Spor Bayramı sebebi ile bir basın açıklaması yaptı.

“Bugün ‘Z Kuşağı’ diye adlandırılan, bizim onlara ‘Zafer Kuşağı’ dediğimiz asil Türk Gençleri, dip dalgasının öncü artçılarıdır” diyen Ümütkesmez, açıklamasına şöyle devam etti:

“19 Mayıs 1919 Türk’ün Kurtuluş Savaşı’nın başlangıcı olarak tarihe geçmiştir. Küllerinden doğan bir devletin ‘Ya istiklal ya ölüm’ felsefesi ile milletler tarihindeki yerini sonsuza dek alması demektir bu kutlu gün.

Atatürk’ü anmak, öncelikle ve özellikle Atatürk’ü anlamaktan geçer. Biz, Atatürk çizgisindeki Türk Milliyetçileri olarak Uluğ Başbuğumuzu anlamayı; Yerli üretim, milli eğitim ve savunma, istihdam, ülke insanına iş ve aş, ahlaklı ve temiz toplum, milli gelir kültür ve sanatta ileri medeniyetler seviyesi, cumhuriyet ve kazanımlarına canı pahasına sahip çıkma, her konuda fırsat eşitliği ve özellikle milli gelirden eşit ve hakça paylaşım olarak görüyoruz. Yoksa Atatürk’ü anmak ona hamasi nutuklar ile methiyeler dizmek değildir.

Atatürk’ün, bağımsızlık ve aydınlanma meşalesinin yakıldığı bugünü gençlere armağan etmesini, onun Türk Gençliğine ne kadar güvendiğini ve onlara neden bir hitabe bıraktığını çok iyi anlıyoruz. Bugün ‘Z Kuşağı’ diye adlandırılan, bizim onlara ‘Zafer Kuşağı’ dediğimiz asil Türk Gençleri, dip dalgasının öncü artçılarıdır. Onların, yani Zafer Kuşağının bu kutsal emanete canları pahasına sahip çıkacaklarına inancımız tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük Türk Milletinin, Atatürk’ü anma, Gençlik ve Spor Bayramlarını kutluyorum. Ne Mutlu Türk’üm diyene”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.