Başkanı Tutal'dan 8 Mart Dünya kadınlar Günü mesajı

Başkanı Tutal'dan 8 Mart Dünya kadınlar Günü mesajı
Başkan Tutal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Tutal, “Ülkemizde ve tüm dünyada her türlü barışa ve huzura katkı sağlayan, geleceğe güvenle bakmamıza vesile olan, tüm kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Tutal, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajında şunları ifade etti: “Millet ve devlet yapısının merkezinde yer alan, her şartta fedakarlıklarını esirgemeyen kadınlarımızın hayatın her alanında daha etkin olmaları için çalışmalarına devam edeceklerini kaydeden Başkan Tutal; Bir annenin, bir kadının elinin değdiği her yerde bir güzellik, göz nurunun düştüğü ve emeğinin geçtiği her noktada bir derinlik bulunmaktadır. Gelecek nesillerin yetişmesinde yeri doldurulamayacak bir önemi olan ve sevgiyi, nezaketi, inceliği öğreten yine onlardır.

Evinde anne, iş yerinde çalışan, toplumda saygın bir fert olan kadınlarımızın ülkemizin toplumsal birliği ve dirliği içinde hayati rolleri de ortadadır.

Aile kurumunun temeli, değerlerimizin temsilcisi, koruyucusu ve taşıyıcısı olan kadınların, hayatın bütün alanlarına etkin bir şekilde katılmalarına imkân sağlayacak şartları hazırlamak, her türlü ayrımcılığa karşı mücadele etmek, toplumun genel bir sorumluluğudur.

Bilim, siyaset, eğitim, kültür-sanat ve iş dünyasında hepimizi gururlandıran, başarılarıyla adından söz ettiren siyasi, sosyal ve ekonomik hayatta giderek daha çok yer alan Türk kadını ülkenin kalkınmasına ve geleceğinin şekillenmesine de büyük katkı sağlayan geleceğe dair en büyük güvencemizdir.

Vatan toprağının korunması dahil dünden bugüne toplumsal hayatımızın, millet ve devlet yapımızın merkezinde yer alan, her şartta fedakarlıklarını esirgemeyen kadınlarımızın hayatın her alanında daha etkin olmaları için destek veriyor, onların her daim yanında olacağımızı yineliyorum.

Bizi biz yapan değerlerimizin yaşatılması ve sürdürülmesi noktasında yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir karşılık beklemeden veren tüm dünyada her türlü barışa ve huzura katkı sağlayan, geleceğe güvenle bakmamıza vesile olan, tüm kadınlarımızın ‘8 Mart Dünya Kadınlar’ gününü kutluyorum.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.