Başkent'te trafiğe kapatılacak yollar

Başkent'te trafiğe kapatılacak yollar
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından İnönü Bulvarında yapılacak asfalt yenileme çalışması nedeniyle, tünel üstü yan yollar kısmi olarak trafiğe kapatılacak

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından İnönü Bulvarında yapılacak asfalt yenileme çalışması nedeniyle, tünel üstü yan yollar kısmi olarak trafiğe kapatılacak.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerince yürütülecek çalışma kapsamında, İnönü Bulvarı'nda Karayolları Genel Müdürlüğü önü ile Milli Kütüphane önündeki yan servis yollarında asfalt serimi yapılacağı bildirildi. Yarın başlayacak ve hafta sonu tamamlanacak çalışmalar için tünel üstü yan yolların kısmi olarak trafiğe kapatılacağı duyuruldu.

Merkezde bulunan cadde ve bulvarlarda alt yapı çalışmaları veya zamanla yıpranan yollarda asfalt yenileme çalışması yapıldığı belirtilerek çalışmaların, vatandaşların ve trafiğin olumsuz etkilenmemesi için hızlı bir şekilde devam ettiği kaydedildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.