Başkentte yılbaşı önlemleri

Başkentte yılbaşı önlemleri
ALO 153 Mavi Masa Birimi yılbaşı gecesi sabaha kadar vatandaşların belediye hizmetlerine ilişkin şikayet ve taleplerini değerlendirerek, çözümü için ilgili birimlere aktaracak- Yılbaşı gecesi ortaya çıkabilecek olumsuzluklarda, vatandaşlar, tüm birimler i

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi ALO 153 Mavi Masa Birimi yılbaşı gecesi sabaha kadar vatandaşların belediye hizmetlerine ilişkin şikayet ve taleplerini değerlendirerek, çözümü için ilgili birimlere aktaracak. Yılbaşı gecesi ortaya çıkabilecek olumsuzluklarda, vatandaşlar, tüm birimler için ALO 153 Mavi Masa hattını arayabilecek.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başkentlilerin yeni yıla huzur ve güven içinde girmeleri için gerekli tüm önlemler alındı. Belediye, 7/24 çalışan birimlerini takviyelerle güçlendirerek vatandaşların hiçbir sorun yaşamaması amacıyla çalışmalarına aralıksız devam edecek.

Hafta boyunca gıda malzemeleri satan iş yerlerini denetleyen Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, takviye ekiplerle denetimlerini sürdürmeye devam edecek.

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı yetkilileri, yollarda buzlanma ve kar yağışına karşı yolların açık olması için önlemlerini artıracak.

İtfaiye Dairesi Başkanlığı, Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı ve ASKİ ekipleri, vatandaşların huzurlu bir yılbaşı geçirmeleri için gece boyunca görev başında olacak.

ALO 153 Mavi Masa Birimi de yılbaşı gecesi sabaha kadar vatandaşların belediye hizmetlerine ilişkin her türlü şikayet ve taleplerini değerlendirerek, çözümü için ilgili birimlere aktaracak. Yılbaşı gecesi ortaya çıkabilecek olumsuzluklarda, vatandaşlar, tüm birimler için ALO 153 Mavi Masa hattını arayabilecek.

EGO otobüsleri, Metro ve Ankaray sefer saatlerinde ise yılbaşı düzenlemesi yapılmadı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.