Bayram Namazı sonrası Erdoğan’dan son dakika açıklamaları!

Bayram Namazı sonrası Erdoğan’dan son dakika açıklamaları!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı namazını Lefkoşa'daki Hala Sultan Cami'sinde kıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kurban Bayramı namazı ardından önemli açıklamalarda bulunuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan beraberindeki heyetle 20 Temmuz kutlamaları kapsamında KKTC’ye geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bayram namazını Hala Sultan Camii’nde kıldı.

Bayram namazı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika açıklamalarında bulunuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Artık güney kuzey, böyle bir derdin içinde olmayacağız. Bundan sonra Kıbrıs Türk'ü çok daha güçlü bir şekilde yoluna devam edecektir

(Afganistan) Tabii ABD'ye de bazı şartlarımız var. ABD diplomatik olarak yanımızda olacak, lojistik anlamda imkanlarını seferber edecek, mali ve idari noktada da gerekli desteği verecek. Bunlar sağlanabilirse biz Türkiye olarak Kabil havalimanının işletimini ele almayı düşünüyoruz. 

Taliban'ın bazı rahatsızlıkları söz konusu. Türkiye'nin Taliban'ın inancıyla alakalı ters bir yanı yok, onlarla bu konuları daha iyi görüşeceğimize, anlaşabileceğimize ihtimal veriyorum. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.