Bayram şenliği başladı! Tezgahlar rengârenk

Bayram şenliği başladı! Tezgahlar rengârenk
 Editör
Konya'da Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala, tatlı telaşı tüm şehri sarmış durumda. Çelikkayalar reyon sorumlusu Harun Gümüş, bu yıl alışverişin ve ilginin fazla olduğunu belirtiyor.

Bayrama sayılı günler kala, bayram alışveriş yoğunluğu Konya'da hareketli ve bereketli geçiyor. Bayrama az bir zaman kala Konya'da bayram alışverişinin yoğun bir şekilde devam ettiği tezgâhlarda badem şekeri, çikolatalar ve lokum çeşitleri yerini aldı. Müşteriler, hem lezzetli hem de uygun fiyatlı ürünler arıyor. Çelikkayalar reyon sorumlusu Harun Gümüş geçen yıllara göre insanların daha çok fiyat arayışına girdiklerini söyledi.

82a60adf-4c86-49c4-bed0-b3c9f0c61861.jpg

Çelikkayalar reyon sorumlusu Harun Gümüş geçen yıllara göre insanların daha çok fiyat arayışına girdiklerini söyledi.

ATMOSFER GAYET İYİ

Mübarek ayın atmosferi ve maneviyatının yanında alışverişin de bereketli geçtiğini ifade eden Gümüş, "Hamd olsun bu günleri ibadetle değerlendiriyor, şükrediyoruz. Ramazan geldi ve gidiyor, oruçlarımızı tutuyor, teravihlerimizi kılıyoruz. Bu manada atmosfer gayet iyi gidiyor. Hem manevi hem de maddi olarak çok güzel bir hareketlilik içerisindeyiz. Malum olduğu üzere bayrama az vakitler kalmasıyla şekerleri tezgahlarımızda sergiliyoruz. Şu an bütün hazırlıklarımızı bitirdik, müşterilerimizi bekliyoruz" dedi.

e8d4cf88-390c-4c48-8aeb-810801cf17a5.jpg

ALIŞVERİŞ YOĞUN

Gümüş, geçen yıllara göre insanların daha çok fiyat arayışına gittiklerini belirterek, “Ramazan bereketi şükürler olsun yoğun oluyor. Talep tohum şekerine var, vatandaş geliyor özellikle bu şekeri tercih ediyor. Vatandaşlar, fiyatlara bakıyorlar ama daha lüks ürün yerine orta kalite şekerleri tercih ediyorlar. Eskiden daha elit markalar, çikolatalar arıyorlardı şimdi ise orta segment daha fazla alınıyor. Geçen seneye göre fiyatlar biraz yükseldi ama Ramazan'da olduğumuz için rakamları fazla da yükseltmedik. Şu an alışveriş Konya'da yoğun ilerliyor” şeklinde konuştu.

Muhammet Yavaş

540c9480-d4b5-471d-b1c3-69ebc9833a4a.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.