Konya Pastacılar Odası Başkanı Kağnıcıoğlu: Bayramda tatlı fiyatlarına zam yok!

Konya Pastacılar Odası Başkanı Kağnıcıoğlu: Bayramda  tatlı fiyatlarına zam yok!
Konya Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu Ramazan Bayram’ında tatlılara zam yapılmayacağını açıkladı.

Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Kadir Kağnıcıoğlu, iyi bir baklavanın kaliteli ürün kullanılmasından geçtiğini bildirdi. Kağnıcıoğlu yaptığı açıklamada; “İyi bir baklava fıstığının en güzelinden cevizin en güzelinden unu şerbeti pişirilmesi ince ince açılmasından geçer. Bunun yanı sıra tatlının pişme süresi ve şerbet oranı da oldukça önemlidir. Tüm bu detaylar baklavanın lezzeti açısından oldukça önemlidir” dedi.

32b31e64-e7c4-418e-81be-55e7b29ed9a2.jpg

ZAM YAPILMAYACAK

Ürünün kaliteli olmasının fiyatlar yansıdığını da aktaran Kağnıcıoğlu, “Şu an kullandığımız antepfıstığı 800 TL civarındadır. Ürünlerde kullandığımız tereyağı, un, şeker gibi ürünlere de zam gelmesine rağmen bayramda oda olarak tatlı çeşitlerine zam yapmama kararı aldık.” diye konuştu.

dltq-hero.jpg

BOL CEVİZLİ ÇEŞİTLER 400 TL

Tatlı fiyatları hakkında da bilgi veren Kağnıcıoğlu, “Şu an tatlıcılarımızda fiyatlarımız, fıstıklı baklava 280 TL, cevizli baklava 220 TL, fıstıklı çeşitler ki bu ürünlerde fıstık oranı çok daha fazladır. Onlar da 400 TL civarında olup güllaç ise ortalama 150 TL civarından satılmaktadır” ifadelerine yer verdi. Ayşegül Mıhoğlugil

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.