“Bayramlarımız Türk milletinin kaynaşma hazinesidir”

“Bayramlarımız Türk milletinin kaynaşma hazinesidir”
MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Kurban Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı.

MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Kurban Bayramı sebebiyle bir mesaj yayımladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Kurban Bayramı sebebiyle yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Dini ve milli bayramlarımız bizi biz yapan, bizi kökümüze tarih ve maneviyatın kılcal damarlarından geçerek bağlayan, bununla da kalmayıp muazzez kucaklaşmaları tahkim ve takviye eden müstesna dönemlerdir.

Bayramlar tıpkı bayrak gibi bağımsızlığın simgesi, birlik ve beraberliğin manevi güvencesidir. Bağımlı, tutsak, yenik ve sömürgeleşmiş toplum veya milletlerin ne kutlayacakları bir bayramı ne de ulaşacakları bir istikballeri vardır.

Özellikle ifade etmeliyim ki, ağır yapısal ve çevrimsel krizler yaşayan, derin manevi kaoslara kapılan ülkelerin ortak paydaları küçülmüş, ortak aidiyet ve ati beklentileri ölümcül yara almıştır.

Bayramlarımız Türk milletinin barış, huzur, kardeşlik ve kaynaşma hazinesidir. Bayram manevi ihtişamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle Cenab-ı Allah’a manen yaklaşmanın ve yakınlaşmanın muazzam bir fırsatı olan kurban ibadetimizin kabulünü içtenlikle diliyorum.

Yurt içinde ve yurt dışında hayat ve varlık mücadelesi veren aziz vatandaşlarımın, Türk ve İslam aleminde bir sancak gibi yükselen bütün kardeşlerimin Mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Allah birliğimizi aratmasın, dirliğimizi azaltmasın, var olan düzenimizi hiçbir zaman aksatmasın.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.