BBP Konya İl Başkanı Osman Seçgin: HDP kapatılmalıdır

BBP Konya İl Başkanı Osman Seçgin: HDP kapatılmalıdır
Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya İl Başkanı Osman Seçgin, gündemle ilgili yazılı açıklama yaptı. Başkan Seçgin, HDP’nin biran önce kapatılması gerektiğini söyledi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Konya İl Başkanı Osman Seçgin, gündemle ilgili yazılı açıklama yaptı. Başkan Seçgin, “Geçtiğimiz hafta sonunda Genel Başkanımız Mustafa Destici’nin katılımı ile Konya’da BBP İl Divan Toplantımızı gerçekleştirdik. Akabinde Genel Başkanımızın katılımı ile BBP Çumra İlçe Binamızın açılışı ile İlçe Başkanlığımız tarafından düzenlenen “Çumra’da Birlik Vakti" programına katıldık. Başta ilçe başkanımız Seyit Özcan ve Yönetimi olmak üzere emeği ve katkısı olan herkesi tebrik eder, stadı dolduran binlerce vatandaşlarımıza şükranlarımı sunarım. İnşallah BBP Konya İl Başkanlığı olarak 2023 seçimlerinde partimizin zaferle çıkması adına İl Yöneticilerimize, İl Kadın Kolları Başkanımıza ve İl Kadın Kolları Yöneticileri, İlçe Başkanlarımıza ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

JANDARMA TEŞKİLATIMIZIN KURULUŞUNUN 183. YILINI KUTLUYORUM

Ülkemizin her köşesinde olduğu gibi, ilimizde de yüksek bir ruh ve şuurla görevlerini yerine getiren Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıldönümünü de kutlayan Seçgin, “Jandarma Teşkilatımız, 183 yıldır güven ve huzurun tesisi için gece gündüz demeden büyük bir aşk ve sadakatle vatan nöbetini sürdürmektedir. Jandarma Teşkilatımız, tecrübeli kadrosu, disiplinli görev anlayışı, yüreklerinde taşıdıkları vatan ve millet sevgisi ile üstlendikleri her görevi hakkıyla yerine getirerek gösterdiği kahramanlıklarla halkımızın daima güven ve sevgisine mazhar olmuştur. Devletin en önemli görevinin milletinin güvenliğini sağlama olduğunun ve bu amaçla görev yapan askeri kolluğun, Türk kelimesi kadar, Türk tarihi kadar eski olduğunu biliyor, Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 183. yılını kutluyorum” dedi.

‘HDP VE BÖLÜCÜ PARTİLER KAPATILMALIDIR’

HDP’nin kapatılması gerektiğine de dikkat çeken Seçgin, “Türk Polisine yumruk atacak kadar hadsizleşen HDPKK’lı sözde milletvekilini lanetliyorum. Bu PKK elamanı hakkında fezleke düzenlenerek ivedi meclise gönderilmeli ve milletvekilliği düşürülmelidir. Anayasa 68 ve 69.Maddeleri çok net. Terör Örgütünün Partisi HDP ile birlikte bölücülerin kurduğu tüm partiler kapatılmalıdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.