BBP Genel Başkan Yardımcı Kartal:

BBP Genel Başkan Yardımcı Kartal:
"Son dönemlerde özellikle sosyal medyada partinin adı parelel söylemleriyle anılıyor. Biz parelel falan değiliz. Biz adam gibi adamız. Allah'ın izniyle Alperenler hiç kimsenin adamı olmaz"- "Türkiye'de terör olmasın. Türkiye'de kişi başı milli gelir 50- 6

GAZİANTEP (AA) - Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, "Son dönemlerde özellikle sosyal medyada partinin adı paralel söylemleriyle anılıyor. Biz parelel falan değiliz. Biz adam gibi adamız. Allah'ın izniyle Alperenler hiç kimsenin adamı olmaz" dedi.

Kartal, Gaziantep'te partilerine yani katılan üyelerine rozet takma törenine katıldı. Burada konuşan Kartal, Türkiye'nin son dönemlerde sıkıntı süreçten geçtiğini söyledi.

Güneydoğu'daki terörün 35 yıldır çözülemelediğini belirten Kartal, "Niye çözemiyorlar biliyor musunuz? Çünkü Allah'a olan imanları azalmış. HDP, PKK, PYD ve YPG'nin barış, kardeşlik gibi söylemlerinin tamamı yalan. AK Parti iktidarı da 3 yıldır bunların yalanına inandı. O yalanın bizi getirdiği mübarek şehit kanlarının Şırnak, Sur, Nusaybin ve İdil'de dökülmesine sebep oldu. Bunun hesabını sorduğumuzda siz paralel olmuşsunuz diyorlar" ifadesini kullandı.

Terörün kararlıklıkla bitirileceğini, parti olarak bu konuda açık olduklarını, topyekün mücadele edeceklerini vurgulayan Kartal, "Türkiye'de terör olmasın. Türkiye'de kişi başı milli gelir 50- 60 bin dolar, huzur, adalet ve demokrasi olsun varsın BBP olmasın. Biz siyaset yapmak zorunda değiliz. Döner evimizde Alperen ocaklarımızla genç yetiştiririz. Bizim için daha iyi ve güzel olur" diye konuştu.

Son günlerde partilerinin adının sosyal medyada geçtiğini dile getiren Kartal, şöyle devam etti:

"Son dönemlerde özellikle sosyal medyada partinin adı parelel söylemleriyle anılıyor. Biz parelel falan değiliz. Biz adam gibi adamız. Allah'ın izniyle alperenler hiç kimsenin adamı olmaz. Olursa bu milletin adamı, Allah'ın davacısının davacısı olur. Muhsin Yazıcıoğlu'nun çizdiği yoldan gider. Bu yoldan da dünyada kim gelirse gelsin asla geri çeviremez."

Kürt devleti kurulmasına karşı olduklarını, Türkiye sınırında Kürt yapılanmasını istemediklerini vurgulayan Kartal, Irak ve Suriye'de Türkmenleri yan yana getirip Türkmeneli Devletini kurana kadar davalarına devam edeceklerini belirtti.

BBP Gaziantep İl Başkanı İhsan Kaya da milletin desteğiyle Muhsin Yazıcıoğlu'nun davasının davacısı olmayı sürdüreceklerini söyledi.

Konuşmaların ardından Kartal ve Kaya, partiye yeni katılan üyelere rozetlerini taktı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.