BBP Genel Başkanı Destici:

BBP Genel Başkanı Destici:
"Darbelerin bedelini ülkemiz ve milletimiz ödemiştir"

ANKARA (AA) - BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, darbelerin bedelinin hem Türkiye hem de milletin ödediğini bildirdi.

Destici, "28 Şubat post modern darbesinin yıl dönümü" dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, darbeden; dindar, muhafazakar ve maneviyatçı kardeşlerinin büyük mağduriyetler yaşadığını ifade etti.

Mustafa Destici, şunları kaydetti:

"28 Şubat darbesi açık bir şekilde milli iradeye, demokrasimize ve ülkemizin milletimizin geleceğine ağır bir darbe indirmiştir. Özellikle dindar, muhafazakar, maneviyatçı kardeşlerimiz büyük mağduriyetler yaşamış, zulümlerle karşı karşıya kalmıştır. Bu sürecin asker, sivil, medya, sermaye ayakları maalesef hukuk önünde, gerçek manada yargılanarak yeterli derecede hesap vermemiştir. Ülkemizin bir daha darbeler yaşamaması için, bir an önce darbe anayasasından kurtularak sivil, demokratik, yeni bir anayasa yapılmalıdır.

28 Şubat Darbesi'ne yiğitçe karşı duran şehit liderim Muhsin Başkanımızı ve dönemin Başbakanı merhum Necmettin Erbakan'ı rahmetle anıyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.