BBP Genel Başkanı Destici:

BBP Genel Başkanı Destici:
"Hain PKK da onun siyasi uzantıları da emperyalist küresel güçler de şunu bilsinler ki Türkiye'yi asla bir Suriye, bir Irak yapamayacaklar"

TOKAT (AA) - Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Hain PKK da onun siyasi uzantıları da emperyalist küresel güçler de şunu bilsinler ki Türkiye'yi asla bir Suriye, bir Irak yapamayacaklar." dedi.

Destici, partisinin il başkanlığı tarafından belediye sosyal tesislerinde kurucu genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümünün 7. yılı dolayısıyla düzenlenen mevlit programına katıldı.

Burada gazetecilere açıklamalarda bulunan Destici, dün rahmetli genel başkanları Yazıcıoğlu'nu mezarı başında andıklarını anımsattı.

Terör operasyonlarına değinerek, şehitlere Allah'tan rahmet dileyen Destici, Nusaybin, Hakkari, Yüksekova Diyarbakır, Mardin olmak üzere asker ve polislerin bir kahramanlık mücadelesi verdiğini vurgulayarak, "Aynen Çanakkale'deki, Kurtuluş Savaşı'ndaki gibi mücadele veriyorlar. Büyük bir kahramanlık mücadelesi var. Milletimizin birliği, beraberliği, kardeşliği bu işinde üstesinden gelecektir. Askerimiz ve polislerimiz kahramanca mücadele ediyor. Hain PKK da onun siyasi uzantıları da emperyalist küresel güçler de şunu bilsinler ki Türkiye'yi asla bir Suriye, bir Irak yapamayacaklar. Biz buna müsaade etmeyeceğiz. Kurtuluş ve Çanakkale savaşlarında nasıl olmuşsa... Gerekirse Mehmetçiğimizin ve askerimizin Şırnak'ta da Nusaybin'de de Cizre'de de yanında saf tutarız ama vatanımızın ve milletimizin bölünmesine asla müsaade etmeyiz." diye konuştu.

Terör operasyonlarını desteklediklerini, terörle mücadeleye sonuna kadar destek verdiklerini anlatan Destici, operasyonların sadece güvenlik boyutuyla kalmaması gerektiğini ifade ederek, şunları söyledi:

"Diğer boyutlarıyla taçlandırılmalı. Finans kaynakları mutlaka kurutulmalı. Belediyelerden büyük lojistik desteği sağlıyorlar. Bunlar mutlaka kesilmeli. Dokunulmazlıklar mutlaka ama mutlaka kaldırılmalı. Üç parti arasında top çevirmeyi bıraksınlar. Yok 84. Madde, yok öbür madde, yok AK Parti farklı teklif, CHP farklı teklif, MHP bilmem ne... Bunların hepsi aldatmaca. Top çevirmeyi bıraksınlar kardeşim. Kaldırsınlar bunların dokunulmazlıklarını, yargının önünü açsınlar. Yapacakları iş bu, milletin beklentisi bu."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.