Belediye yakışanı yaptı! Karatay’a İsrail giremez!

Belediye yakışanı yaptı! Karatay’a İsrail giremez!
 Editör
Gazze’yi abluka altına alan, dünyanın gözü önünde cinayet işleyen ve büyük bir vahşete imza atan İsrail’e tepki amaçlı Karatay Belediyesi’nin tüm tesislerinde boykot uygulanmaya başladı

Karatay Belediyesi’nin Kafe Karatay ve Karatay Termal Tatil Köyü gibi işletmelerinde İsrail menşeili tüm ürünlerin satışı tamamen yasaklandı.

hasan-kilca.jpg

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, “Zor günler yaşıyoruz. Filistin’de yaşanan acılar yüreğimize her gün daha büyük bir kor olarak düşüyor.

Kıymetli hemşehrilerim; bizler zalimin karşısında ne pahasına olursa olsun dik duruşumuzdan, elimizdeki imkanlarla mücadelemizden asla vazgeçemeyiz, vazgeçmeyeceğiz.

Acımızı yaşarken mazlum kardeşlerimiz için yapmamız gerekenler var. Bunun farkındayız ve yüksek bir hassasiyetle tesislerimizde zalim İsrail’e karşı boykotumuzu yüksek düzeyde devam ettiriyoruz.

Hamdolsun tüm vatandaşlarımızda da aynı duyarlılık var. Rabb’im bu mübarek günde dualarımızı Filistinli kardeşlerimizin zaferlerine vesile kılsın” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.