BELSO'dan ürün tanıtım anketi

BELSO'dan ürün tanıtım anketi
Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı kuruluşlardan BELSO'nun ürünlerini tanıtmak için düzenlediği ankete katılanlar arasından yapılacak çekilişle 50 kişiye meyve suyu verilecek

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı kuruluşlardan Soğuk Hava Deposu İşletmeciliği (BELSO) ürünlerini tanıtmak için anket düzenliyor. Ankete katılanlar arasından yapılacak çekilişle 50 kişi meyve suyu kazanacak.

Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Kamuoyu Yoklama ve Değerlendirme Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen anket soruları, BELSO ürünlerinin hijyen ve kalite politikasını içeriyor. Ayrıca fabrikada yıkanarak üretime hazır hale getirilen portakallarından, tek kullanımlık şişelerle sunumuna kadar çeşitli bilgiler de veriliyor.

Ankaralılar, 21 Şubat Pazar gününe kadar Kızılay Metro İstasyonu içindeki Anket Merkezi, metro istasyonlarında bulunan kent ekranları, Ankara Büyükşehir Belediye binasındaki dilekçematikler ve http://anket.ankara.bel.tr/internet adresinden ankete katılabilecek.

Anketin ardından yapılacak çekilişi kazanan 50 kişiye meyve suyu hediye edilecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.